Радостин Василев подаде оставка и като областен координатор на „Има

...
Радостин Василев подаде оставка и като областен координатор на „Има
Коментари Харесай

Руди Гела се извъртя: Да управлява Кирил Петков така е мъчение! Министрът прави партия ИТН-1948

Радостин Василев подаде оставка и като регионален координатор на „Има подобен народ“ за Плевен. Оставки подадоха и общинските координатори на партията на Слави Трифонов в Плевен, Долни Дъбник, Кнежа, Левски и Пордим.

На брифинг Василев заяви, че се закрива офиса на „Има подобен народ“ в Плевен, който, по думите му, самичък разкрил и финансирал.

„Правителството не би издържало вота на съмнение, като виждам обстановката в Народното събрание, и ще отидем на избори. Това е моето персонално мнение и в случай че нещо се промени, ще бъда доста изненадан“, сподели още министърът на младежта и спорта в оставка и някогашен регионален координатор на партия „Има подобен народ“ (ИТН) за област Плевен.

По думите му изтезание ще бъде държавното управление да ръководи при тази обстановка в Народното събрание. „Мисля, че „Продължаваме промяната“ би трябвало да вървят на избори, тъй като сега обществото в огромната си част вижда същинските лица на участниците в парламентарната игра“, сподели още Василев.

Според него „Продължаваме промяната“ ще загуби, в случай че продължи да ръководи „в един безформен парламент с плаващи мнозинства“. „Продължаваме промяната“ получиха подобен подтик от измяната на Има Такъв Народ, че сега би трябвало да желаят избори“, счита Василев.

Напусналият партията на Слави Трифонов министър разгласи, че обмисля основаването на нова партия. Зевзеците пък незабавно му предожиха да я кръсти ИТН-1948!

„ Съвсем откровено ще съберем един народен конгрес и ще помислим дружно с тях, тъй като груповият метод е по-правилен за установяване не бъдещото “, заяви Василев. „Кой кого поддържа ще се види на избори“, сподели той като не удостовери твърдо по какъв начин хората, напуснали Има Такъв Народ, ще вземат участие в възможен предварителен парламентарен избор. Самият той твърди, че десетки се свързали с него, за поддържат дейностите му.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР