Радостин Василев от Продължаваме промяната“ бе наказан със забележка в

...
Радостин Василев от Продължаваме промяната“ бе наказан със забележка в
Коментари Харесай

Нов екшън в НС! Радостин Василев си изпроси наказание, Цонев обяви състезание с… мотики

Радостин Василев от „ Продължаваме промяната “ бе осъден със забележка в Народното събрание. Това се случи в границите на дебата по измененията в Изборния кодекс на второ четене. Наказанието му наложи водещият съвещанието Йордан Цонев.

Причината са думите му към депутатите, че „ към момента корпоративно-мутренското ръководство участва и в пленарна зала “. Според Василев Изборният кодекс се трансформира от един патриархат, един матриархат и един емират.

„ Г-н Василев публично ви върша записка за потребление на език, който не е съчетаем с парламентарния речник и за засегнатост към народните представители в цялата зала “, сподели още Цонев.

Йорданка Костадинова от Политическа партия атакува ГЕРБ, завявайки, че става въпрос за техните машини за гласоподаване, купени от техния Министерски съвет. По думите й в този момент болшинството желало да затрие 100 милиона лв..

Тези пари отиват на боклука, подлага на критика тя. А тези средства, съгласно Костадинова са задоволителни за построяването на Националната детска болница.

Димитър Аврамов от Движение за права и свободи попита Владимир Табутов виждал ли е мотика. Депутатът от Политическа партия му отговори, че е виждал и е работил с мотика.

Отправи му предизвикателство да се състезават с мотика. Когато обявите надпреварата, поканете и други, тъй като цялото ми детство мина с този инструмент, включи се и председателстващият съвещанието Йордан Цонев.

Унищожихте машините, а флаш паметта превърнахте я купчина пластмаса, сподели Надежда Йорданова. В Народно събрание има една токсична конюнктура, в която никой на никого не има вяра, сподели и Искрен Митев от Политическа партия.С предрешение не може да се спори, установи и Асен Василев.

По думите му концепцията е да се открадне вота на българите. Честито на крадците!, пожела Василев. Това, което сътвори хартиената коалиция може да неодобрява преференцията, счита Настимир Ананиев. Той заподозря, че някой се опасява да чуе какво желаят да кажат гласоподавателите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР