Радина Кърджилова е една от обичаните родни актриси. След като

...
Радина Кърджилова е една от обичаните родни актриси. След като
Коментари Харесай

Радина Кърджилова показа секси тяло по бельо

Радина Кърджилова е една от обичаните родни актриси. След като роди втория си наследник, Радина постави много старания, с цел да влезе във форма. А един път половинката й - Деян Донков, даже я отбрани обществено от злобарите, разрешили си да я нарекат дебела.

"Колко пъти сте си казвали, че би трябвало да отслабнете, да измененията нещо в себе си, да се грижите повече за тялото си. Аз съм опитвала какво ли не, качвала съм и съм сваляла килограми без обаче да подкрепям тялото си в тонус. Което е огромна неточност! След второто раждане болките бяха по-продължителни, коремът към момента не ми се е прибрал, гърбът ме болеше доста. От известно време си споделям,че е извънредно към този момент за стартира нещо за себе си, да имам час, два, в които да се отдам на тялото си. И ето, започнах да упражнявам у дома. Отидох в първия състезателен магазин, купих си екип и шалте, да, към момента се изучавам, само че защо ви пиша всичко това. Да не отлагате, да имате постоянно време за себе си,дори в случай че имате 5 деца, да се обичате и харесвате, знаете “Моето тяло е моят храм” и че вие сами сте тласък както на себе си, по този начин и на другите и сами определяте по какъв начин ще разграфите денят си, с цел да се чувствате мощни и в добра форма ", посъветва дамите Кърджилова.

През последните седмици Кърджилова качва интензивно фотоси и видеа в Инстаграм профила си, показвайки по какъв начин спортува.

"Най хубавото на всяка подготовка, че след всяка последваща виждаш смяната в тялото си и не само-Вътрешното чувство за пълноценност. ‍‍‍ За мен е значимо да се чувствам лека и заредена: ", споделя Радина.

Един от последните фрагменти обаче събра овациите на почитателите на чаровната брюнетка.

"Красавица ", "Изящна и чаровна жена ", "Много секси " са единствено част от мненията. Някои представители на мощния пол даже си разрешават да напишат, че биха желали да я видят и без долни дрехи...

"Прекрасна мама ", написал е под фотографията почитател. Факт, съгласяваме се ние. И следим с интерес всяка подготовка на прелестната Радина.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР