Радев помъкна с правителствения самолет за Южна Африка не само

...
Радев помъкна с правителствения самолет за Южна Африка не само
Коментари Харесай

10 дни гробна тишина: Натовари ли Румен Радев мръсни пари от Копринката в самолета за ЮАР?

Радев помъкна с държавния аероплан за Южна Африка освен родата отпред с Деси, ами и приятелския си кръг във властта. Начело с дясната си ръка Копринков и останалото войнство. Храм откривали.
Румен Радев бе първият държавен началник на страна от Европейски Съюз, който посещава ЮАР след наложеното политическо и комерсиално ембаргио от страните – членки на НАТО.
В страна, която е под интернационалните наказания поради поддръжката си за режима на Путин и тъй като изнася оръжия за Кремъл с кораби и самолети.
В страната, в която се крият от правораздаването български и балкански мафиоти и олигарси – бегълци от закона. Какво друго, с изключение на “вяра ”, изнасят Радев и Златния с държавния аероплан на Авиоотряд 28, който не предстои на митнически инспекции, попита преди 10 дни bNEWS и продължи: Също и при междинните кацания из Черния континент за зареждане на гориво, които са под контрола на оркестрантите от “Вагнер ”, като ЦАР примерно.
ЮАР е прочут със своите златни кюлчета и огромни диаманти, посредством които могат да се изперат доста торби с мръсни пари от чекмеджетата по Пътя на Копринката.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР