Работници от Хасково подкрепиха националния протест днес на пътностроителния бранш

...
Работници от Хасково подкрепиха националния протест днес на пътностроителния бранш
Коментари Харесай

Работници излязоха на протест, пътищата в Хасковска област м...

Работници от Хасково поддържаха националния митинг през днешния ден на пътностроителния отрасъл и излязоха да изразят недоволството си от страната край пътя за Димитровград.



До разклона за село Крепост те издигнаха плакати " Съжаляваме за неудобството, само че страната е в ремонт! ", " Ще има зима без снегорини " и други лозунги. Хората недоволстваха, че близо 5 месеца страната не превежда парите по контракт за пътно поддържане с компанията, за която работят.

" Изработили сме си парите. Засега взимаме заплати, с помощта на притежателите и управата на компанията ни, само че не знаем, докога ще устоят и те, за което няма да имат никаква виновност. Имаме фамилии и сме обезпокоени ", споделиха недоволните. Те допълниха, че има огромна възможност пътищата от националната пътна мрежа в региона да останат неподдържани през зимата.



Докато течеше мирният митинг около пътя, няколко обиколки по двете еднопосочни платна на шосето сред двата най-големи града в региона минаха снегорини и самосвали със запалени фарове, надути клаксони и табели с надписи " Протест ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР