Работник във фирма за метали, собственик на мебелен цех, фотограф,

...
Работник във фирма за метали, собственик на мебелен цех, фотограф,
Коментари Харесай

Бачкатори, бизнесмени и пенсионери търсили секс с малолетни

Работник във компания за метали, притежател на мебелен завод, фотограф, водачи, няколко пенсионери и студент са измежду задържаните 21 мъже, които са поискали интимни милувки от 13-годишни девойки. Повечето са женени с деца.

Те са арестувани при акция на столичната полиция в понеделник, а прокуратурата им повдигна обвинявания и ги остави за 3 денонощия в ареста.

Всички арестувани са клиенти на така наречен Ловци на педофили, които от 2020 година разобличават възрастни мъже със склонности към контакти с малолетни. Техен водач е 17-годишният Ален Симеонов, а организацията им има клонове в Стара Загора и Бургас.

Доброволците, с помощта на които се стигна до делото, работят по една и съща скица. Младежите се показват за 13-годишни девойки в уеб сайтове за запознанства и с тях се свързват възрастни мъже. След това стартира чат. Уреждат си срещи.

На мястото вместо момиче на 13 година се появяват няколко здрави момчета и “арестуват” мераклията. Разпитват го, снимат го, по-късно подават сигнал в полицията и дават показания като очевидци. През септември м.г. проверяващите събират материали от тях и ги рапортуват в прокуратурата. Така е формирано досъдебното произвеждане, всички евентуални педофили са разпознати, а в понеделник са задържани и упрекнати 16 души от София и 5 от провинцията. Един от тях е в чужбина. Всички са на възраст от 22 до 76 година

5-има от мъжете са осъждани за блудничество, държане на оръжие, злополука и увреждане на непознати вещи”, сподели районният прокурор на София Невена Зартова.

“Претърсени са 30 жилища и коли, обискирани са 12 души. На един от адресите са открити и опиати. Иззети са телефони, компютри, бележници със записки”, разкри шефът на отдел “Разследване” към столичната полиция Стойно Цветков.

Прокурор Невена Зартова и комисар Стойно Цветков описват за акцията и обвиняванията.

Арестуваните мераклии за детски милувки не се познават между тях и не се е стигало до техен контакт с малолетни. Обвинени са по тази причина, че са събирали информация и са открили контакти в интернет с девойки с желанието да вършат секс с тях или да основават нецензурен материали. Наказанието е от 1 до 6 година затвор и санкция от 5000 до 10 000 лева

Доброволците, измежду които е и тийнейджърката Християна, назовават самодейността си Сафари за педофили. Девизът на организацията е “Педофилските животи нямат значение”. По информация на Ален Симеонов персонално той е взел участие в разобличаването на близо 40 перверзници.

Един от последните разобличени е 59-годишният Николай, който живее в столичния кв. “Дружба”. Работи като механически началник в строителна компания. Мъжът отива на среща с 13-годишна в парк в кв. “Люлин”. Историята е записана на видео от ловците на педофили преди месец.

Младежите чакат Николай. В ролята на 13-годишното момиче влиза Християна. В момента, когато двамата откриват контакта онлайн, идват Ален, Васил и Станислав, облечени в блузи с надпис “Младите против системата”.

Николай не оказва опозиция, за разлика от други разобличени. Започват да го разпитват.

“Писахме си с това момиче, по тази причина съм тук”, оправдава се мъжът.
“Тя ти е споделила, че е на 13 година Знаел си, нали?”, притискат го ловците на педофили, които работят като оперативни служащи в престъпна полиция.

Започва дълга сказка, с цел да изкопчат колкото може повече информация. Носят и разпечатки на уеб сайтове и чатове в мобилни приложения.

Николай и мнимата сякаш 13-годишна Християна се срещат в известен преди години уебсайт за неангажиращи интимни контакти. Първо си пишат там, по-късно минават във вайбър.

Аз по принцип съм много дребна, на 13 година, цитира Ален чата сред двамата отпреди дни.

Прави ли ти се секс?, пита Николай.

Притеснявам се, дава отговор профилът на 13-годишното момиче. Кореспонденцията продължава. Възрастният мъж изяснява, че тя би трябвало да почувства предпочитание за секс, както и че цикълът го усилва.

Кога ти е комфортно да се забележим, с цел да пием кафе. Не ми пречи, че си на 13 година, написа най-после жененият с деца мъж. И пада в клопката на ловците. След няколко минути диалог и въпроси младежите се обаждат в полицията. Пристигат двама униформени. Гледат разпечатаните чатове, желаят документите на Николай, поставят му белезници и го водят в районното.

“Сигурен съм, че служителите на реда утвърждават това, което вършим. Нагоре обаче има фигури, които пазят педофилите. Трябва да има указател за такива хора”, разяснява Ален, до момента в който водят Николай към патрулката.

Действията на Ален Симеонов и останалите всеобщо събират утвърждение и похвали в обществените мрежи. Някои ги подлагат на критика, че нарушават закона и не е тяхна работа да разобличават педофили. В клиповете на организацията им се публикувант фотоси, имена, телефони, адреси и даже месторабота на уличените от тях.

37-годишният Митко от “Обеля”, който са нарекли Къдравата Сю, е различен арестуван от тях и упрекнат от прокуратурата. При срещата им в столичен парк Митко побягва и удря няколко пъти Ален в лицето. Здравият юноша обаче го усмирява. Отвежда го до скамейка, където стартира сказка с него, а различен от ловците снима с мобилния си телефон. Къдравата Сю е с наведена глава и очевидно се срами, че е търсил интимни милувки от 13-годишно момиче, за което не е предполагал, че е с подправен профил. Ален Симеонов и останалите момчета стартират да цитират чатовете сред мъжа и тях, в които той насочва полови подмятания и оферти, желае фотоси и прави похвали.

“В подобен интервал съм”, сумти Митко. По време на срещата вали дъжд, а той още в чата предложил да се усамотят в колата му.

Ловците на педофили вземат телефона на Митко. Той го отключва непринудено. Изтриват му всички приложения за запознанства. Питат го дали е женен и дали има деца. Той дава отговор, че няма. При други случаи на цивилен арести ловците на педофили повалят на земята женен мъж с дете, пристигнал на среща, а той се моли да го пуснат. Те невъзмутимо му отхвърлят. Друг махленски обаче оказва нападателно опозиция и съумява да избяга. Повечето обаче нямат този късмет.

Ловят ги в памет на съветския националист Тесак, открит мъртъв в ареста през 2020 година

Максим Марцикевич е легенда измежду националистите година и половина след гибелта си.

Ловците на педофили имат задача и цели. Действията на столичните младежи бързо стават известни и към този момент имат почитатели в Стара Загора и Бургас, където са хванати над 20 евентуални педофили, част от които са упрекнати по делото.

Организацията е основана в памет на съветския жител Максим Марцикевич, прочут с псевдонима Тесак. Той е националист и водач на публичното обединяване “Формат 18”, което е въоръжено крило на съветската неонацистка организация НСО. Тесак е прочут тъкмо с разобличаването на педофили, които арестува, както родните ловци, и разгласява разкритията си в интернет. Осъждан е на затвор. На 16 септември 2020 година е открит мъртъв в център за задържане.

“Нажежаване на пристрастеностите в обществото и започване на една ясна граница сред естествени и ненормални. Активизиране на гражданското съзнание измежду българите, най-вече от младежта, която е изпаднала в дух на безконечен нихилизъм и егоизъм” - по този начин разказват пред " 24 часа " задачите си родните ловци на педофили. Искали да покажат, че институциите у нас не работели за построяването на морал.

Настояват за промени в раздел “Разврат” на Наказателния кодекс, по който са упрекнати разобличените в последната година от тях евентуални педофили. Някои неправителствени организации, като “Национална съпротива”, ги поддържат. Други като Българския хелзинкски комитет (БХК) подават сигнали против тях.

На 25 октомври м.г. Ален Симеонов дружно с момче и момиче бяха арестувани в 1-о Районно ръководство в София след следващия лов на педофил. На 8 януари Ален още веднъж е арестуван. Един от разобличените за педофилия подава сигнал против него за телесна щета и обир. При множеството акции младежите вземат телефоните на арестуваните, с цел да прегледат връзката им, а по-късно им ги връщат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР