Работим за това Румен Радев и Илияна Йотова да победят

...
Работим за това Румен Радев и Илияна Йотова да победят
Коментари Харесай

Социалистите убедени: Подкрепяме Радев на втория тур

„ Работим за това Румен Радев и Илияна Йотова да победят на идните избори. Социалистите всеобщо ги поддържаха на първи тур. Не са разколебани, ще го създадат и на втори тур ”, съобщи пред Нова телевизия Кристиан Вигенин от управлението на Българска социалистическа партия.

Според него има явен разлом сред кандидатурите на Радев и Герджиков. „ Трябва да сме наясно в каква посока пращаме страната. Единият въплъщава смяната и окончателното разкъсване с модела ГЕРБ. През Герджиков ГЕРБ има късмет за реванш и връщане в ръководството. Когато би трябвало да избираш сред тези две неща, мисля, че изборът е явен и тук партийните страсти би трябвало да излязат на назад във времето ”, безапелационен бе Кристиан Вигенин.

„ Вярно е в действителност, че с появяването на новата партия възможностите и на Българска социалистическа партия да реализира по-добър резултат на изборите понижиха. Това се видя с всички партии, с които се борехме за смяната в предходното Народно заседание и явно не успяхме ”, сподели още той.

По думите му с помощта на успеха на „ Продължаваме Промяната ” в този момент има късмет за „ едно устойчиво болшинство на действителната смяна, в което Българска социалистическа партия има всички благоприятни условия да взе участие ”.

„ В това Народно заседание има единствено една лява партия. Това е Българска социалистическа партия и от тази позиция имаме опцията, в случай че подходим мъдро да прокараме и нашите хрумвания и правила, както и да разширяваме въздействието си. Беше комплицирана година, само че би трябвало да подходим с разсъдък ”, разяснява Вигенин.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР