Работим по всички версии за убийството в Русе, не изключваме

...
Работим по всички версии за убийството в Русе, не изключваме
Коментари Харесай

Младен Маринов огласи актуалните версии за убийството на Виктория: Нападател със силно изразен полов нагон или...

Работим по всички версии за убийството в Русе, не изключваме нито една. Това сподели пред публицисти в Русе министърът на вътрешните работи Младен Маринов, съобщи организация „ Фокус “. 

„ Има екипи от Института по логика на психиката, които работят по линия на престъпната логика на психиката. Естествено те са участвали на всички дейности досега с оглед да добият задоволително информация и да създадат психопрофил на лицето. Работим по версия както за инцидентно събитие, осъществено от лице, което е с душевен отклонения и мощно изразен сексуален нагон, само че не изключваме и версия за планувано деяние също от такова лице или от някакъв персонален претекст. Нито една версия не подценяваме, работим по всички “, разяснява Маринов.

По думите му тяхна задача е била да разпределят екипите, тъй че редом да се работи по всички версии с оглед да не се изпусне нещо и загуба на време.

" Твърде рано е. Ако имахме съвпадане по ДНК щяхме да го съобщим незабавно и щяхме да сме задържали причинителя. Работим и в тази посока ", уточни още Младен Маринов.

„ Институтът по криминология работи на цялостни обороти. Всички находки, които се изземват, неотложно се изпращат за експертиза “, разгласи той.

Припомняме, че 30-годишната жена е била грубо пребита изнасилена и задушена. Все още няма обвинен по случая. Тялото на жертвата е открито през вчерашния ден малко преди 14.20 ч в региона на кейовата стена в Русе. Сигналът е подаден от жител, който е минавал оттова.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР