Работим по Бюджет 2024 в няколко варианта. Очакваме инфлацията да

...
Работим по Бюджет 2024 в няколко варианта. Очакваме инфлацията да
Коментари Харесай

Асен Василев без милост се изгаври с пенсионерите, обяви нещо невиждано от години

„ Работим по Бюджет 2024 в няколко разновидността. Очакваме инфлацията да падне и да има растеж на приходите с 10-15 % на годишна база. При пенсиите също ще има подобен “, сподели финансовият министър Асен Василев в ефира на Българска национална телевизия.
Пенсионерите обаче няма да имат коледни надбавки.
„ Тези неща са заложени в сегашния бюджет. В него ние залагаме на трайно нарастване, а не еднократно “, изясни той.
Василев съобщи, че се залагат рекордни финансови вложения от 11 милиарда лв..
„ Трудът би трябвало да бъде обезщетен добре, а компаниите да бъдат подкрепени и да станат по-производителни. Така ще станем по-богати.
Шенген и еврозоната ще са от доста огромна изгода за бизнеса. Работим извънредно интензивно. Чухме „ не “, само че не съответно за България.
Българите схванаха, че няма нищо ужасно с приемането на еврото. Лихвите ще паднат. Цените ще останат такива каквито са сега. Банките се приготвят, държавната администрация също се приготвя интензивно “, добави съпредседателят на „ Продължаваме промяната “.
„ Това държавно управление съществува, с цел да свърши няколко съществени неща за България. Всеки един ден, всеки един час е борба. Нищо не върви без спънки. Заслужава си да работи, до момента в който държавното управление създава резултати. Кабинетът съществува, тъй като има цели, които са по-важни от тяснопартийните такива. Не знам дали Бойко Борисов мисли по този начин “, приключи Василев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР