Работи се координирано от президентската институция за дискредитиране на парламентарната

...
Работи се координирано от президентската институция за дискредитиране на парламентарната
Коментари Харесай

Атанасов: Президентството работи срещу парламентарната република

Работи се координирано от президентската институция за дискредитиране на парламентарната република. Това на процедура обслужва ползите на Русия. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Атанас Атанасов.

Той съобщи, че е научил от малкия екран за идните през днешния ден съвещания при президента Румен Радев. Атанасов сподели, че няма да може да отиде. „ Днес следобяд имаме доста значим конгрес на партията. Николай Денков, Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов ще бъдат главното ядро на диалозите при президента “, посочи той пред бТВ.

Атанасов разяснява и срещата на ПП-ДБ с ГЕРБ-СДС. „ Поканиха ни сътрудниците от ГЕРБ-СДС да обсъдим законодателната смяна. Ние сме виновни хора и би трябвало да намерим метод да работим дружно. Не знам какъв брой пъти би трябвало да заявим, че единствената тематика, която се разисква, бе законодателната стратегия. Въпросът е да бъдат импортирани и да бъдат признати “, сподели той.

Според него даже и не става дума за помирение с ГЕРБ, а за законодателен естествен развой. Затова срещата е била да се уточнят заложените в стратегиите на двете политически сили тематики. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР