Работейки толкова близо заедно, е невъзможно да му устоя. Всеки

...
Работейки толкова близо заедно, е невъзможно да му устоя. Всеки
Коментари Харесай

Обмислям да напусна любимата си работа, за да спра да спя с шефа

Работейки толкоз близо дружно, е невероятно да му устоя. Всеки път, когато се опитам, той ме притегля назад.

Аз съм на 28 години, той е на 35 и вършим секс от две години насам. Когато се срещнах с него, аз работех като дистрибутор на хранителни артикули и усещах, че най-сетне стартирам да се одобрявам след няколко години твърдоглав труд.

Тогава той дойде. Стана ми директен началник. Веднага бях привлечена от него. Беше тъкмо мой вид - висок, рус, атлетичен, със сини очи и беше явно, че сред нас има полово напрежение.

 началник

Колкото и да се пробвах да го заобикалям, все се оказвах втренчена в него, а и той ми мяташе продължителни погледи.

В нощта на Коледа нещата сред нас просто се случиха. Той предложи да си поделим таксито и да ме изпрати до у дома, след което буйно се целунахме на задната седалка. След това прекарахме една дълга и незабравима нощ у нас.

Оттогава е съвсем невероятно да държим ръцете си надалеч един от различен. Започвам да изпитвам дълбоки усеща към него.

Макар да ми е казвал, че държи на мен, не знам дали в миналото ще успее да напусне брачната половинка си. Осъзнавам, че тази спекулация единствено ме наранява и не знам какво да върша. Опитвам се да заставам надалеч от него, само че когато сме дружно, се усещам толкоз добре.

 спекулация

Единственото решение, за което се сещам, е да си намеря нова работа, само че действителността при напускането ми разрушава сърцето.

Толкова съм скарана със себе си, че единствената ми опция е да се откажа от работата си и от разнообразието и пътуванията, които идват с нея. 

Тази работа е всичко, за което в миналото съм мечтала, само че се тормозя, че сега нямам различен избор. Затова се обърнах към психолог за съвет и ето какво ми предложи той:

„ Той те кара да се чувстваш добре, до момента в който си с него. Когато не си с него, ти се чувстваш зле. Но за жалост евентуално този мъж няма да напусне жена си. А и за какво да го прави, когато може да прави несдържан, нехаен секс с теб и да комбинира домакински уют с жена си?

 връзка

Губиш време за тази спекулация, която не води до на никое място - само че напускането на работа не е решение.

Намери волята да му кажеш, че всичко е завършило. Няма да е елементарно, тъй че се пробвай да се разсееш с други неща, да вземем за пример да се видиш с другари или близки.

По този метод ще срещнеш някого, който заслужаваш и който може да се обвърже с теб без да има паралелна връзка или да е женен.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР