Работещото решение за кризисна ситуация е служебният кабинет и служебните

...
Работещото решение за кризисна ситуация е служебният кабинет и служебните
Коментари Харесай

Манолова: Работещото решение е служебният кабинет

Работещото решение за спешна обстановка е служебният кабинет и служебните министри, които се радват на извънредно високо утвърждение от българските жители, съобщи в Благоевград Мая Манолова от „ Изправи се БГ! Ние идваме! “, представена от БТВ.

По думите ѝ би било добре те да бъдат и в основата на идващото ръководство, само че при всички случаи става дума за партньорски съвещания и за диалози, в които няма опити за превъзходства и за налагане на ултиматуми, а са напълно в полза на българския народ.

По-рано през днешния ден водачът на „ ИТН “ Станислав Трифонов разгласи, че няма да внесе за гласоподаване в пленарната зала проектокабинета на партията, откакто „ Демократична България “ и „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ отхвърлиха да го поддържат.

Демонтирането на модела и премахване на въздействието на ГЕРБ и Българска социалистическа партия върху идващото ръководство могат да бъдат направени от министри, които имат безспорна професионална и гражданска биография, разяснява още Манолова.

За решението тяхната парламентарна група да не поддържа оферти от Има Такъв Народ кабинет, тя изясни, че не е имало явен ангажимент, че Движение за права и свободи и ГЕРБ и ще бъдат извънредно изолирани от властта.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР