Работата на британския художник Саша Джафри, представляваща най-голямата картина в

...
Работата на британския художник Саша Джафри, представляваща най-голямата картина в
Коментари Харесай

Продадоха уникална картина за 62 милиона долара

Работата на английския художник Саша Джафри, представляваща най-голямата картина в света е продадена за 62 милиона $ на търг в Дубай, заяви Агенция Франс Прес.
" Пътешествието на човечеството " е разграничено на 70 рамкови секции с повърхност от 17 176 квадратни метра - еквивалент на съвсем четири баскетболни стадиони.
Организаторите показват в изказване, че творбата е продадено за 62 милиона $, удвоявайки целевата сума, като парите отиват за благотворителни организации, помагащи на деца.
 Продадоха ескиз на Ван Гог за рекордните 10 млн. $ Продадоха ескиз на Ван Гог за рекордните 10 млн. $
Ескиз от картината на Ван Гог „ Млада японка ” е продаден на търг в Ню Йорк за 10,4 млн. $, заяви аукционната къща Chri...
Андре Абдун, френски жител, пребиваващ в Дубай - купи всички 70 сегмента на търг в дубайската столица в хотела " Atlantis, The Palm ".
Произведението, записано в Книгата на върховете на Гинес като „ Най-голямото платно на изкуството “, беше изложено в балната зала на луксозния хотел и в началото трябваше да се продава на сегменти.
„ Произхождам от оскъдно семейство и знам какво е чувството да няма какво да хапвам, само че най-малко имах любовта на родителите си, образованието и поддръжката им “, сподели Абдун, който ръководи бизнес с криптовалути.
Абдун засяга в известието си и пандемията от ковид, отбелязвайки по какъв начин тя е оказала въздействие върху децата по целия свят.
 Продадоха картина на Ботичели за 92 млн. $ Продадоха картина на Ботичели за 92 млн. $
Картината „ Млад мъж, който държи медальон ” на Сандро Ботичели бе продадена на търг в Ню Йорк за 92 млн. $. Аукционът б...
„ Трябва да реагираме, тъй че в случай че мога да включа дребното си късче в пъзела, съм благополучен “, сподели той.
Джафри си е сложил за цел да събере 30 милиона $ за финансиране на здравни, санитарни и просветителни начинания за деца в бедните елементи на света.
44-годишният актуален художник се надява картината му да провокира филантропично придвижване.
Деца от 140 страни подариха онлайн свои произведения, с цел да бъдат включени в творението на Джафри, което беше приключено в края на септември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР