R&B изпълнителят The Weeknd обвини музикалната академия Grammy в корупция,

...
R&B изпълнителят The Weeknd обвини музикалната академия Grammy в корупция,
Коментари Харесай

The Weeknd изригна срещу наградите Грами

R&B изпълнителят The Weeknd упрекна музикалната академия Grammy в корупция, задето не получи нито една номинация на тазгодишното издание на влиятелната премия.

„ Grammy си остава корумпирана. Дължите на мен, почитателите ми и промишлеността бистрота... “, написа Ейбъл Тесфайе, както е същинското име на артиста, в Twitter. Той добави и че от седмици приготвя осъществяване за Грами-тата, само че не е получил покана да участва на церемонията.

The Grammys remain corrupt. You owe me, my fans and the industry transparency...

— The Weeknd (@theweeknd)

CBS - медията, която излъчва наградната гала, се разгласи в негова поддръжка, като акцентира, че сингълът му „ Blinding Lights “ не мръдна 40 седмици от топ 10 на класацията на Billboard - Hot 100. Песента даже се трансформира в заплашителен шлагер в обществената мрежа TikTok, където милиони консуматори я употребяват за декор на своите къси видеа.

Албумът „ After Hours “ в това време събра повече от 20 млн. стрийма след появяването си, което също е измежду топ достиженията за 2020 година

Преди по-малко от седмица The Weeknd си потегли с три статуетки от Американските музикални награди.

Междувременно доста сътрудници на артиста показаха своята поддръжка към него и го поздравиха за триумфите му през годината. Хора като Ники Минаж, Дрейк и други използваха обществените мрежи, с цел да покажат своето учудване от това, че хора като The Weeknd нямат нито една номинация, само че други не толкоз сполучливи актьори имат по няколко.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР