Путиновият режим е много близо до употребата на ядрено оръжие,

...
Путиновият режим е много близо до употребата на ядрено оръжие,
Коментари Харесай

Руснак предупреди за голяма опасност от режима на Путин

Путиновият режим е доста покрай използването на нуклеарно оръжие, предизвести в изявление за БНР съветският публицист Александър Сотник, който живее и работи в Словакия.

" Военно-промишленият комплекс на процедура е опустошен и няма по какъв начин да бъде въздигнат от тези руини. Китай по този начин или другояче няма да даде единодушие на Северна Корея за доставки на оръжие по простата причина, че доста от техните оръжия съдържат елементи, създадени в Китай. А самичък съветският военно-промишлен комплекс няма да може да носи всичко това на своите рамене. Той ще се изтощи доста скоро. И тъкмо по тази причина нуклеарните настроения в Русия и обкръжението на Путин единствено ще порастват като някакво решение на проблемите с магическа пръчка ", сподели Сотник.
-->
Той не упреква българи, унгарци и словаци, които имат вяра на пропагандата на Кремъл.

" Русия е като пещера -  извънредно изостанала и потънала в руини. Само Москва, Санкт Петербург и още няколко града не са. На процедура няма Русия, това е призрак. Но единственото, което Путин съумя да направи и то ослепително, е да издигне работата на спецслужбите на необикновено високо професионално равнище. Същото важи и за внедряването на агентурата и несъмнено, за пропагандата. Всичко това е докарано до искра. Нивото на агитация, което Кремъл владее, Гьобелс даже не е сънувал ", съобщи Александър Сотник.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР