Purpendicular е създадена през октомври 2007 г. от ирландския вокалист

...
Purpendicular е създадена през октомври 2007 г. от ирландския вокалист
Коментари Харесай

Вокалът на Purpendicular: Българската публика ще види гения на Йън Пейс

Purpendicular е основана през октомври 2007 година от ирландския вокалист Роби Томас Уолш.Роден в Дъблин, той се е вдъхновявал от вокалисти като Иън Гилън, Робърт Плант, Дейвид Ковърдейл, с обич към блуса, рокендрола, хард рока, класическата музика и соула.

С над 25 години опит, той свири в няколко полу-професионални банди, преди да стартира да извършва професионално с Purpendicular и има познания за това какви са потребностите за създаване на съвършената рокендрол група и по какъв начин би трябвало да звучи, с цел да бъде този план толкоз сполучлив.
-->
Разкажете ни повече за плана Пърпендикюлър и сегашното турне:

Самият план се разви напълно естествено през последното десетилетие. Турнетата станаха по-мащабни и Иън се включи като главен барабанист.Преминахме от трибют тайфа към група с повече автентичен материал, макар че изпълняваме и доста песни на Пърпъл. Наскоро издадохме нашия трети албум, наименуван Human Mechanic, публикуван от Metalville records Германия.

По време на този стадий от турнето взехме решение да създадем повече песни на Whitesnake, защото Ian е взел участие няколко години в тази група, в самото и израстване до международна големина. Така че сета ни в този момент е хубава композиция от песни на Purple, Whitesnake и Purpendicular.

 момента имаме дълготрайно турне, което стартира на първи септември в Германия и ще приключи февруари 2024 година Ще посетим 14 разнообразни страни. След това ще издадем четвъртия си албум, който приготвяме сега. Трябва да излезе някъде през 2024 година

.Знаем, че сте били в България няколко пъти за клубни турнета. Разкажи повече, какви са спомените Ви за хора, страна, почитатели, някои специфични прекарвания?:

Да, били сме тук преди и имаме щастливи мемоари от това време. Мисля, че беше 2013/14 година, в случай че не ме лъже паметта! Свирихме в градове като Банско, Благоевград, София, Пловдив, Търново и правехме огромен ваучър. Помним страхотните ви бири, страхотна храна, страхотни луди почитатели! Чудесно е да се върна, изключително с този състав. България е красива страна по своята просвета и пейзаж. Имам доста положителни другари там, които нямам самообладание да видя още веднъж.

Много хора са взели участие в плана Purpendicular, някои в действителност известни музиканти, някои посетители със статут на звезда, кажете повече какво би трябвало е усилието, с цел да запазите групата интегрирана, със мощно ядро във ваше лице?:

През годините израснахме професионално, работейки и обикаляйки доста интензивно и с това привлякохме огромни имена. Някои свириха онлайн с нас, а други единствено в студиото.

Това е чиста рокендрол група онлайн. Ние в никакъв случай не репетираме… имаме високо равнище на дисциплинираност и всеки, който предизвиква несъответствия или неточности, купува бирите
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР