Pulse “Platinum card дава достъп до клубовете в София, Пловдив,

...
Pulse “Platinum card дава достъп до клубовете в София, Пловдив,
Коментари Харесай

Pulse Fitness с карта за всички обекти в страната

Pulse “Platinum card ” дава достъп до клубовете в София, Пловдив, Бургас, Св. Влас и Банско
Pulse Fitness & Spa показа най–новата си членска карта - Pulse “Platinum card ”, с която картодържателите имат достъп до всички Pulse Fitness & Spa местоположения в България.Тази карта дава опция за участие с цялостния пакет екстри и услуги на веригата за 119 лева на месец.

Какво включва Pulse “Platinum card ”?

Всеки клиент получава целодневен, безграничен достъп до обектите в София, Пловдив, Св. Влас, Банско и Бургас. Клубните членове могат да посещават фитнес, групови тренировки, СПА и солариум – изборът на услуга е напълно в техни ръце.

В картата е включено и използването на закрит 25-метров басейн както и открит подобен с плаж. Всеки получава достъп до цифровата платформата Pulse + за онлайн тренировки, където ще откри над 300 занимания, водени от най-хубавите треньори в България.

Допълнителните благоприятни условия включват безграничен брой визити в границите на един ден и две тренировки с другар всеки месец.



Пътувай и живей интензивно

Pulse “Platinum card ” дава опция за дейна отмора и здравословен метод на живот, без значение от местоположението. Вече няма да е нужно да се притеснявате къде ще откриете фитнес център, когато сте на отмора в Св. Влас или Банско, или когато сте на бизнес или персонално пътешестване в София, Пловдив и Бургас..

„ Този вид карта е основана да задоволи и най–придирчивите клиенти. Ние се отличаваме от елементарния фитнес клуб и не стопираме да мислим в посока възстановяване на нашите услуги. Всеки клиент, преминавайки прага на Pulse Fitness &Spa, получава едно 5-звездно прекарване, което ще усети с всичките си сетива. “ – разяснява Цветомир Грозданов, търговски шеф на Pulse Fitness & Spa.

Можете да заявете своята Pulse “Platinum card ” още в този момент. Възможностите за покупка са 3: на място, в който и да е обект от веригата, на телефон или онлайн на.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР