Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според

...
Публичен вот определя 100-те най-влиятелни ИТ личности в България според
Коментари Харесай

Публичен вот определя най-влиятелните ИТ личности в България

Публичен избор дефинира 100-те най-влиятелни ИТ персони в България съгласно класацията на.

Топ 100 най-влиятелни ИТ персони в България е ранглиста, която цели да насърчи положителните образци в ИТ промишлеността у нас. Подредбата на класацията за 100-те най-влиятелни персони в областта на високите технологии се дефинира напълно от обществен избор, в който всеки може да поддържа своя любимец. Гласуването продължава до 16 април.

“Една от аргументите международните ИТ марки да нареждат свои офиси в България е високото равнище на софтуерните експерти у нас. Постиженията в сферата излизат оттатък националните рамки и не е изненадващо, че от ден на ден ИТ експерти от България получават международно самопризнание на приноса си за развиването на бранша. Номинациите, които станаха част от показателя “Топ 100 най-влиятелни ИТ персони в България ” ни демонстрираха какъв брой още имена са скрити зад огромни триумфи в сектора. Именно това ни предизвиква да организираме годишно такива планове, които стават витрина на триумфа, на положителния образец и на това, че от ден на ден се доближаваме до превръщането на България в европейски ИТ хъб, станал тематика в последните години у нас ”, споделя Симона Харизанова - съосновател на.

Както номинациите, по този начин и класирането на 100-те най-влиятелни ИТ персони в България се дефинират обществено. Над 300 номинации на вдъхновяващи ИТ експерти, измежду които Директори на ИТ компании, създатели на ИТ стартъпи, ИТ иноватори, лектори, обучители и други, бяха подадени единствено за 5 дни.

До 16 април всеки искащ може да поддържа личността, която го въодушевява, стимулира и служи за образец на положителни практики и забележителен принос за развиването на ИТ бранша в България. Гласувайте и вие тук:

Резултатите от гласуването ще бъдат оповестени на 19 април.

Индексът е иницииран от уредниците на - водещото кариерно събитие за квалифицирани ИТ експерти, което ще се организира на 19 и 20 май напълно онлайн. Събитието дава опция за самодеен контакт на участниците с най-хубавите работодатели от страната и Европа, а наситената стратегия от полемики, уъркшопи и коучинг сесии ще помогне на участниците да развият и подобрят техническите и меките си умения.

Регистрацията за събитието е безвъзмездна на:
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР