Психично болен млад мъж се оказа човекът, който подаде сигнал

...
Психично болен млад мъж се оказа човекът, който подаде сигнал
Коментари Харесай

Ексклузивни разкрития: Ето кой е предизвикал паниката пред мола "Сердика"

Психично болен млад мъж се оказа индивидът, който подаде сигнал за бомба и затвори за няколко часа мол „ Сердика “ в София в петък. Младежът беше задържан още същата вечер тъкмо преди да се прибере в жилището си.

Това обясниха пред „ Телеграф “ от Столична дирекция на вътрешните работи. Столичните служители на реда наблюдавали елементарно злосторника и се оказало, че той подал подправената паника през телефона на майка си.

Сигналът беше подаден в ранния следобяд в петък. По процедура на място дойдоха десетки служители на реда и започнаха да изтеглят хората.

Докато униформените изтеглиха мола, столичните криминалисти потеглиха по следите на мъжа, отправил опасността. Те бързо разбрали от кое място идва позвъняването и причакали младежа пред дома му.

Преди да влезе във входа го задържали безшумно и без доста звук, защото имали информация, че е психологично болен. Оказало се, че доскоро повече от седмица индивидът бил изписан от психодиспансер, където бил на лекуване.

Само за последните десетина дни е съумял да подаде близо 40 подправени сигнала, посочило още следствието.

Младежът към този момент е настанен за следващ курс лекуване. Тъй като е психологично болен, не може да носи наказателна отговорност за дейностите си.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР