Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова написа в профила си във Фейсбук

...
Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова написа в профила си във Фейсбук
Коментари Харесай

Психото на Радев срина Йочев и Цънцарова: Не сте селска кръчма! Ако знаете колко бяхте жалки…

Психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова написа в профила си във Facebook изпепеляващ коментар против водещите на утринния блок на bTV – Златимир Йочев и Мария Цънцарова. Причината за „ диагнозата “ на топ експерта по душевни заболявания стана държанието на водещите по време на изявлението им с претендента за кмет на Българска социалистическа партия и Левицата Ваня Григорова.
Ето какво написа тя:
Преди време, когато стана абсурда с министерския консултант в „ Пирогов “, имаше изявление на цънцарова и йочев с доктор Валентин Димитров – шефът на болничното заведение. Гледайки го, счетох, че това е дъното на така наречен публицистика и повече няма накъде.
Да, но не, както споделяше ЖУРНАЛИСТЪТ Петко Бочаров.
Днес бях изцяло опровергана от същите тези водещи на утринен блок.
Бяха поканили госпожа Ваня Григорова и незабавно й се нахвърлиха като гневни и гладни питбули /а никак не са гладни, имайки поради заплатите, които получават/. Започнаха с поста й във фейсбук от нощес. Чувах /съжалявам, че бях в колата и нямаше по какъв начин да видя лицеизразите им/ с какво наслаждение натъртваха на думата, написана от госпожа Ваня Григорова – лайномет. И желаеха обяснение.
Кое не им беше ясно не знам, тази дума е изцяло еднопосочна. Тя е като, в този момент ще подходя дескриптивно, уреди за физиологично облекчение в легнало състояние Нали няма да си помислите за друго, с изключение на за едно. Та, двете лица от тв приемника се нахвърлиха да раздерат Ваня за тази дума.
Същите тези лица, обаче, не питат въобще, когато им гостуват Паси, или Белобрадова, или Дайнов, или Калановски, за техните постове във фейсбук. А гореизброените не е като да не им гостуват.
паси – постове в обществените мрежи – „ майната му на православието “, „ да скопим българския лъв “
белобрадова – народен представител от дб с пост на формалната й страница – „ не желая кмет с миризма на кюмюр “
дайнов – светлик на дб – вижте на профила му и ще повърнете
калановски – общински консултант от дб и някакво актьорче – в нова тв – „ генната комбинация от разнообразни етноси ражда красиви хора “
йочев и цънцарова, по кое време ще попитате тези, но със същия хъс и завист, за техните постове, които по мое непретенциозно мнение са доста по-гнусни, отвратителни и дискриминиращи от лайномет. Защото, в случай че е лайномет е вулгаризъм, то техните постове са ЦИНИЗЪМ! Ама върховен цинизъм, който очевидно вие толерирате, откакто не ги питате нищо, но думичка не смеете да обелите. А Ваня се опитахте да я разкъсате.
Ако знаете какъв брой бяхте жалки с въпросите за колието и парцела. Защо нямахте този хъс към първичния капитал, с който е тръгнал любимеца ви от Държавна сигурност, нямате го и към всекидневно гостуващите ви говорещи глави от ръководещата КОАЛИЦИЯ /и не го наричайте това образувание неокалиция и сглобка, тъй като е демонстрация на очевидно пренебрежение към интелекта на българите, въпреки всичко използвайте жаргонните изрази по-малко, медия сте ужким, не селска кръчма/, не питате и за информацията, която излезе, че същият е налял пет милиона в акцията си. Не, за вас двойният критерий е норма на професионално държание, а не изключение.
И това е доста, доста тъпо. Защото вие и сходните ви направихте от медийната среда, в този момент още веднъж ще стана дескриптивна, една сграда за физиологично облекчение, всекидневно в селски дворове в предишното. Разбрахте ли ме? Ако не сте, помислете и ще откриете отговора. Има звучни българска и турска дума за това, само че не ги употребявам, с цел да не накърня нежните ви уши и души с вулгаризми.
Макар че те не са вулгарни, само че пък звучат пъклен дебелашки на демократично насочените хора, а вие с държанието си потвърждавате всеки ден, че им служите правилно. Не зная какви са убежденията ви, а и това няма значение, значимото е какво е вашето професионално държание. А то не е на равнище. За мен това, което виждам в националните малките екрани е сравнимо единствено с Мариансксата котловина. Нали не звучи обидно.
С признателност и реверанс към ЖУРНАЛИСТИТЕ /без кавички/ Много от тях са мои персонални другари, с което се гордея!
P.S. Смятам, че в действителност е извънредно време и работещите в национални медии да подават заявления към КПКОНПИ. Казвам го съществено. След като аз, като шеф на селска болница, депозирам декларация и е видно цялото ми богатство, за тях е безусловно наложително!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР