ПС ще положи всички усилия да има редовен кабинет. С

...
ПС ще положи всички усилия да има редовен кабинет. С
Коментари Харесай

Карадайъ с първи думи след изборите. Ще има ли правителство?

ПС ще постави всички старания да има постоянен кабинет. С разсъдък, отговорност и разговор да решим проблемите на хората. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на брифинг на партията след края на изборния ден. Движението бе единствената политическа мощ, която публично разяснява на конференция резултатите от вота за 49-ото Народно събрание.

Благодаря на всички български жители, които участваха на тези избори. Естествено, най-много благодаря на тези стотици хиляди български жители, които гласоподаваха да Движение за права и свободи, съобщи Мустафа Карадайъ. Той особено благодари на структурите на Движение за права и свободи за добре свършената работа.
-->
Карадайъ съобщи, че Движение за права и свободи ще изчака окончателните резултати, с цел да направи своя разбор и да даде политическите си оценки.

Но бихме желали да кажем, че в тази обстановка, в която се намира страната, на българските политици ни са ни нужни разсъдък, отговорност и разговор, безапелационен бе Карадайъ.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР