Прясно вталената Адел триумфира на церемонията по връчване на наградите

...
Прясно вталената Адел триумфира на церемонията по връчване на наградите
Коментари Харесай

Кльощавата Адел обра наградите Брит

Прясно вталената Адел победи на церемонията по връчване на премиите БРИТ. Певицата завоюва трите най-важни оценки - за албум, за реализатор и за ария на годината, оповестява Българска национална телевизия.

Британката наскоро издаде албума си " 30 " и дебютния сингъл от него - " Easy on me ". Това е 12-ата й премия Брит, което я оставя единствено с една по-малко от рекордьора по оценки Роби Уилямс.

Певицата освен обра статуетките, само че завоюва и класациите за най-стилна визия. На аления килим изпълнителката се появи с впечатляваща черна кадифена рокля с дълги ръкави. Персонализираният тоалет на " Джорджо Армани " включва надълбоко V-деколте от тюл на точки и тюлен шлейф, който стартира като панделка на гърба ѝ и елегантно се спуска до земята.

Феновете на Адел са уверени, че красивото украшение на безименния пръст на певицата е годежен пръстен. И в този момент всички чакат публично изказване от Адел и нейният другар - американския състезателен сътрудник Рич Пол. Но двойката към този момент избира да мълчи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР