Проявите на Община Ловеч донесоха голяма радост на децата и

...
Проявите на Община Ловеч донесоха голяма радост на децата и
Коментари Харесай

Националният дворец на децата благодари на Община Ловеч: Донесохте голяма радост

Проявите на Община Ловеч донесоха огромна наслада на децата и учениците и провокираха интерес измежду преподаватели и ръководители в страна.

Това се споделя в благодарствено писмо на шефа на Националния замък на децата– София (НДД) Татяна Досева  до кмета на Община Ловеч Корнелия Маринова.

Благодарностите са за отличната организация и чудесните условия, които е предоставила общината като хазаин на събития от Националния календар за изяви на децата и учениците на Министерството на образованието и науката, чийто главен реализатор и координатор е НДД.

„ Сърдечната признателност е за основаната организация о чудесни условия за провеждането на Турнир на МПО „ Млад огнеборец “ за преходната купа „ Юлиян Манзаров “, за Националните надпревари по авиомоделизъм и ракетомоделизъм, както и на Националната изложба-конкурс за детска рисунка „ Детство мое – действително и вълшебно “.

Текстът приключва с вяра, че положителните партньорски взаимоотношения ще продължат и в бъдеще посредством взаимни начинания с висок учебен и образователен резултат.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР