Провал претърпяха шумно рекламираните концерти на Преслава, Меди и Галена

...
Провал претърпяха шумно рекламираните концерти на Преслава, Меди и Галена
Коментари Харесай

Огромен провал за фолк любимките Преслава и Галена

Провал претърпяха шумно рекламираните концерти на Преслава, Меди и Галена на " Арена Созопол ", написа hotnews.bg.

Изявата на Галена и Меди бе планувана в началото за юли месец, само че по-късно бе изместена за 18 август. Преслава и сръбската певица Теа Тайрович трябваше да зарадват почитателите ден по-късно - на 19 август.

Очакванията бяха, че стадионът ще се препълни и уредниците даже имали настройката да създадат по още една дата за най-големите звезди на чалгата у нас. Участията им в нощните клубове са цялостни, само че не по този начин стои въпросът с концертите. Галена и Меди въпреки всичко излезли на сцената и пяли пред има-няма 100 индивида. Концертът на Преслава и Теа е анулиран единствено часове преди да започва и изпълнителките по този начин и не са стигнали до сцената.

Тук някои повдигнаха въпроса за изкуствено увеличените възнаграждения на въпросните реализатори. Родните артисти извиват глас против 8 бона на вечер за час пеене, а сръбкинята прибира двойно повече. Големи звезди, пък, не могат да съберат аудитория на собствен концерт. Нощните клубове също не могат да си разрешат колосалните суми, които изискват тези звезди и се заричат, че ще трансформират стратегиите си и от ден на ден се отхвърлят от услугите на скъпите в сектора.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР