Проучване показва нарастващата популярност на женския футбол. В последните години

...
Проучване показва нарастващата популярност на женския футбол. В последните години
Коментари Харесай

Проучване показва нарастващата популярност на женския футбол

Проучване демонстрира възходящата известност на женския футбол. В последните години мъжкият и женският спорт се изравниха доста като възнаграждение, интерес, медийно отразяване. Все по-популярна е играта при дамите във футбола, който по традиция е бастион на мощния пол по цялото земно кълбо. Много стандарти бяха разчупени и това се потвърди от миналото Европейско състезание за дами.
Покрай повишената му съществено известност
от ден на ден хора започнаха и да залагат на футболни срещи от програмата при дамите. Любителите на прогнозите откриват доста атрактивни коефициенти в, който към момента няма лиценз от Национална агенция за приходите за България, само че достъпът е свободен.

Много българи към този момент са осведомени с опциите на бетинг уеб страницата и неговите атрактивни бонуси. В идващите редове ще разгледаме данните за възходящата известност на женския футбол и ще предвиждаме до какъв брой той може да измести мъжкия при порталите за залози.
За първи път в историята си Англия завоюва шампионата
на Стария континент. Изненадващо или не – дебютната купа на „ трите лъва “ донесоха представителките на нежния пол, а не суперзвездите от Висшата лига. Триумфът пристигна против исторически противник на зеления килим – Германия.

Много почитатели на английския състав предвидиха точно техните любимки да вдигнат трофея. Голяма част от тях обаче бяха сложили
залози това да се случи още в постоянното време. След 90 минути игра финалът завърши при резултат 1:1 и пристигна време за продължения, в които „ лъвиците “ съумяха да вкарат още един гол.
Прави усещане, че не малко фенове на прогнозите
са избрали точно знак „ хикс “, който се оказа печеливш. Точно равният резултат е най-често срещан във финали на огромни шампионати, настояват експертите. Домакините регистрират и страховит растеж в интереса към женското Европейско състезание. Мачът за купата е бил гледан от към 20 милиона души по британската „ ББС “, която предаваше зрелището онлайн. Трудно може да се каже какъв брой пък са следили общо по останалите канали и интернет лайв стриймовете.
Ако се върнем към пролетта, ще видим назряването
на тази нервност към, насочвайки погледите си към Шампионска лига. Дамското издание на най-комерсиалния футболен шампионат счупи редица върхове, като 90 хиляди души гледаха онлайн „ Ел Класико “ сред Барселона и Реал Мадрид. Звездните футболистки на „ блаугранас “ зарадваха почитателите си и зрелищно отстраниха огромния противник в два мача. На голям интерес се радва и женският Пари Сен Жермен. Подобно е ситуацията и при Манчестър Сити. Незапознатите надали и подозират, че селекциите при дамите са не по-малко космически от тези при мъжете. Разбира се,
по заплати, рекламни права и тн. към момента разликата е голяма.
Самите онлайн букмейкърски уеб сайтове регистрират сериозното оживление и пускат от ден на ден селекции, когато има мачове при дамите. Вече може да се залага на най-разнообразни пазари, като не сте лимитирани от класическите знаци за краен победител, над и под брой голове, ъглови удари и картони. Очаква се все по-голям интерес и към клубния футбол при дамите.
Забелязва се и друга любопитна наклонност.
Много почитатели даже избират да гледат тях, тъй като по думите им няма симулации, просене за дузпи и ненужно бавене на времето. Играчи като Неймар и Кристиано Роналдо са разкъсвани от критиците през годините. Привържениците на най-великата игра регистрират, че от време на време дамите се държат доста по-мъжки и влизат крепко в единоборства, борят се за всяка педя терен даже и с цената на кръв. Дали това е по този начин – пуснете си мач от женските лиги и проверете сами. Тепърва от ден на ден качеството ще се усъвършенства с съществуването на повече спонсори и интерес.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР