Проучване, направено навреме за старта на Шампионската лига, разкрива сексуалните

...
Проучване, направено навреме за старта на Шампионската лига, разкрива сексуалните
Коментари Харесай

Проучване разкрива сексуалните практики на футболните запалянковци

Проучване, направено в точния момент за старта на Шампионската лига, разкрива половите практики на британските футболни ентусиасти, написа в. "Дейли остарял ".

Допитването е обхванало 4000 поклонници на футбола във Англия.

Резултатите демонстрират, че до момента в който обичаният им тим не може да се похвали с купа, почитателите на "Тотнъм " бележат забележителни резултатите в креватните игри. Внушителните 71 % от тях настояват, че партньорките им изпитват оргазъм всякога, когато ги "ощастливяват ", което ги прави първенци в секс лигата.

Втори по този индикатор са ентусиастите на "Нюкасъл " (68 процента), следвани от почитателите на "Манчестър Юнайтед " (65 процента). В дъното на Топ 10 са феновете на "Брайтън " - едвам 43 % от тях могат да се похвалят, че половинките им доближават връхната точка при всеки сексуален акт.

В Топ 10 на "творците на постоянни оргазми " намират място още ентусиастите на "Лестър Сити ", "Арсенал ", "Ливърпул ", "Манчестър Сити ", "Челси ", "Уест Хем " и "Борнмът ".

Проучването, направено по поръчка на производителите на секс играчки LELO, е част от задачата им да окуражат двойките да споделят по-открито половите си настройки.

"Искаме хората в страната да влагат в спалнята същите пристрастеност и отдаденост, които показват във връзка с футбола. Резултатите от изследването ни разкриват съществени пролуки в качеството на половия живот на родните футболни ентусиасти ", споделя Кейт Мойл от LELO.

Определено подобен е казусът с почитателите на "Борнмът ", които освен най-рядко докарват партньорките си до оргазъм, само че и си слагат най-ниска оценка в леглото - 4,6 от 10.

Съдейки по резултатите от допитването, феновете на "Уест Хем " са по-съсредоточени върху футбола, в сравнение с върху секса - едвам 37 % от тях се отдават на интимни пристрастености най-малко един път седмично, до момента в който 19 % въобще не "мачкат чаршафите ".

Подобни проблеми не тормозят ентусиастите на първенците "Лестър Сити ", които настояват, че устоят в леглото 28 минути, следваните от почитателите на "Борнмът " и "Арсенал " с по 27 минути.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР