В сутрешния блок на Нова телевизия зрителите видяха за първи

...
В сутрешния блок на Нова телевизия зрителите видяха за първи
Коментари Харесай

Виктор Николаев с първа реакция за филма за Гунди: Настръхнах!

В утринния блок на Нова телевизия феновете видяха за първи път формалния филмов откъс на новия филм „ Гунди - легенда за любовта ”. Лентата споделя персоналната история на футболната ни легенда Георги Аспарухов, само че и пресъздава някои от най-вълнуващите моменти на терена.



„ На моменти настръхнах! ”, това призна ребром водещият Виктор Николаев. Той и колежката му Мира Иванова обаче имаха и доста въпроси, появили се след излъчването на филмовия откъс.



Един от основните от тях беше по какъв начин е сниман националния стадион „ Васил Левски ” от епохата на Гунди. Режисьорът Димитър Димитров и операторът признаха, че с цел да се върнат обратно във времето, са употребявани специфични резултати.



Част от сцените са снимани с същинска масовка, облечена с костюми от епохата. След това обаче е следвало „ дорисуване ” на националния стадион, с цел да се покаже по какъв начин е наподобява изпълнен с 60 хиляди фенове.

Режисьорът призна също, че е имало и доста работа по „ триенето ” на детайли от пейзажа на София. Става въпрос най-много за климатици и реклами. „ Изобщо не сме си опазили центъра на столицата ”, призна Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР