ОВЕНОт сутринта сте без настроение, не ви се работи и

...
ОВЕНОт сутринта сте без настроение, не ви се работи и
Коментари Харесай

Хороскопът на Алена: Везните да не проявяват излишна активност, Съдбата налага забрани на Скорпионите

ОВЕН

От сутринта сте без въодушевление, не ви се работи и сте изнервени, тъй като сте си легнали късно. Въпреки умората е добре да се справите със служебните си задания. Намерете подобаващ метод за изява на професионалните ви качества. Не налагайте мнението и концепциите си. Родените в трета декада да не се пробват да постановат мнението си вкъщи, с цел да не си завоюват следващата препирня. Кризата в връзките с интимната половинка е краткотрайна. Не пропускайте успокояващите ви полови мигове.

ТЕЛЕЦ

Днешният ден ви разрешава да се вгледате в себе си и да осъзнаете грешките си. Не рискувайте с импровизации и не отлагайте подписването на договорите, които сте подготвили. Планираните диалози са несполучливи. По-добре ги отложете. Разсеяни сте. В персоналният живот не  е добре да взимате спонтанни решения. Ако сте по-свободомислещи и не ревнувате без причина имате късмет да разрешите проблемите си. Не се отдавайте на полови наслаждения с ваши сътрудници, тъй като ще се наложи да напуснете работа и то ненадейно.

БЛИЗНАЦИ

Поставете деликатно началото на нови задания. Изчакайте до обед, с цел да сте сигурни, че ще избегнете измененията, които могат да ви забавят и да ви отдалечат от триумфа, който очаквате да пожънете. На всяка цена обмислете направените ви настоятелен оферти. Изберете тези от тях, които са перспективни и печеливши. Липсата на свободно време и преумората вредят на интимните ви връзки. Сексът ви носи приятност, само че не и в случай че е принудително изпросен или не е мечтан и от двама ви.

РАК

Денят ви подсигурява самопризнание и триумфи на работното място, в случай че сте наясно какво желаете да постигнете и сте правилни към сътрудниците си. Не ги предавайте, в случай че ви помолят за помощ, с цел да не  ви лишат от своята поддръжка. Решителните дейности на работното място, дейната работа и потребните промени ще ви поведат към нови триумфи. В персоналните си връзки сте постигнали следващия връх. Не се опитвайте да наложите метода си на живот. Заради нерешителност в възприятията си сте нестабилни в интимните връзки. сексът не ви доставя предстоящото наслаждение.

ЛЪВ

Обогатете се с нова, потребна за активността ви информация. Имате право да опресните знанията си в област, която е обвързвана с вашата работа. Поднесете новите хрумвания и проекти на сътрудниците си, в случай че сте на работното си място. Ще бъдат възприети без никаква опозиция. Може и да получите поддръжката им за тяхната реализация. Влюбени сте, само че не сте сигурни, че дават отговор на възприятията ви. не се вживявайте в несъществуващи персонални драми. Няма по какъв начин да се надявате на естетика в половите връзки, в случай че сте ревностни и сте прекалили с въпросите.

ДЕВА

Очаква ви стремглав триумф, в случай че не се неуспехите сами. Работата няма да ви затрудни, само че не очаквайте огромни доходи. Начинания ви носят триумф, в случай че са добре премислени и сте подготвени да се заемете с тях сами. Намеренията ви да се заемете със личен бизнес ще се увенчаят с триумф, в случай че не притегляте към себе си несъответствуващи съдружници. Нищо чудно да се увлечете в нова сантиментална връзка. Ако сте фамилни рискувате да развалите връзките с брачната си половинка. Не ви поучавам да изневерявате поради обзелото ви предпочитание за полов контакт с сътрудници, които ненадейно са ви впечатлили.

ВЕЗНИ

Не проявявайте непотребна интензивност на работното място и не инвестирайте. Бъдете сдържани. Преценявайте добре контактите си, в случай че няма по какъв начин да отложите приема на хора. Ако решите да организирате настоятелен срещи и диалози или изявление за работа, или пък да наемете чиновници в своята компания,  днес планирайте подобаващия ден. Разговорите с интимната или брачна половинка са сполучливи, изключително в случай че сте съгрешили предходните дни и се постанова да изгладите връзките си. Не се изкушавайте да пийнете чашка-две уиски или различен концентрат, тъй като добитата храброст от алкохола може да провали половите ви удоволствия.

СКОРПИОН

Изживявате ненадейно сложен ден, а и Съдбата ви постанова забрани. Новите хрумвания и дейностите ви за възстановяване на материалното ви състояние няма да ви донесат предстоящите резултати. Добре е да се пазите от инициативи и работа с други хора. Не се изкушавайте да инвестирате, единствено тъй като ви е мъчно да откажете на ваши другари. Ще претърпите загуби. Не взимайте спонтанни решения, свързани с обичаните ви хора. Бъдете внимателни и ще разрешите всички проблеми с лекост. Семейният живот ви изнервя, в случай че сте сключили преждевременно брак. Днес сте подготвени да се отдадете на секс със инцидентни сътрудници.

СТРЕЛЕЦ

Очаквайте позитивни промени. Ще ви оказват помощ да се справите с изостаналите задания. Признанието и триумфът са ви обезпечени, в случай че сте упорити и работите интензивно, без да се надявате на помощ. Денят е съвършен за реализиране на авансово плануваните настоятелен пътувания и диалози. Настъпила е злополука в връзките с околните ви. Причината е следващата невярност от ваша страна. Не губете религия, че връзките ви ще се оправят, само че пък сигурно ще се лишите от половите удоволствия.

КОЗИРОГ

Стабилизирайте професионалните си достижения. Успехът е с вас. Разрешете сериозните настоятелен проблеми, които ви потискат и депресират в продължение на няколко дни. Споделете новите си хрумвания. Смело приемайте провокациите на Съдбата, даже и в случай че ви се костват рисковани, само че не поставяйте ново начало. Намерете време вечерта да се видите с другари, които от дълго време ви оферират среща. Заведете обичаните си хора и им създайте приятни страсти. Не е изключено да се влюбите и да се отдадете преждевременно на полови удоволствия. По-добре бъдете деликатни.

ВОДОЛЕЙ

Няма да липсват компликации на работното ви място, тъй като сте прекомерно самоуверени. Предпазвайте се от неточности, с цел да не провалят благоприятни условия ви за изява. Прекаленото вглеждане в минусите на хората ви вреди. Всички предприемачи, които са решили че е време да създадат нови вложения, могат в този ден да обмислят на мира всички вероятни плюсове и минуси. Заемете се непременно със стабилизиране на фамилните си връзки. Не допускайте следващото отдалечаване. Сексът с обичаните хора ще ви се отрази добре и ще ви разтовари от напрежението, с което сте се заредили денем.

РИБИ

Денят ви дава обещание единствено и само материални триумфи, реализирани с ваши труд, само че не се надявайте на несправедливо покачване на заплатата. Следобед се обрисуват разправии с сътрудниците ви, които са в несъгласие с ваши крайни решения. Рискувате да се обвържете с несъответствуващи настоятелен сътрудници, които ще ви навредят. Ако не сте фамилни и сте намерили подобаващата половинка, през днешния ден е съвършен ден за основаване на семейство или за оповестяване на годеж. Вечерта се отдайте на заслужени и приятни интимни мигове и полови удоволствия.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР