Противовъздушната отбрана бе задействана късно снощи край Керч, където се

...
Противовъздушната отбрана бе задействана късно снощи край Керч, където се
Коментари Харесай

Русия обяви, че е отразила нападения с дронове в районите на Севастопол и Керч

Противовъздушната защита бе задействана късно нощес край Керч, където се намира основният мост, свързващ Крим с съветския Краснодарски край

Руските управляващи на анексирания полуостров Крим оповестиха, че са отразили набези с дронове в регионите на Севастопол и Керч, заяви.

Противовъздушната защита бе задействана късно нощес край Керч, на източния завършек на полуострова, където се намира основният мост, свързващ Крим с съветския Краснодарски край:

"Взривове отекнаха и покрай военновъздушната база Белбек край Севастопол, където е ситуирана щаб-квартирата на съветския Черноморски флот ".

Новоназначеният пълководец на флота контраадмирал Виктор Соколов бе представен през днешния ден да оповестява, че подчинените му формирования сполучливо извършват дилемите си в по този начин наречената "специална интервенция " в Украйна и че през тази година ще бъдат подсилени с 12 нови кораба и авиация.

Според западен посланик, представен от Ройтерс, подкрепленията са нужни повече от всеки път след гърмежите този месец в базата Саки, където съветският Черноморски флот е изгубил повече от половината си бойна авиация.

Украйна не пое отговорност за снощните офанзиви, които засегнаха и военни хранилища в съветската Белгородска област - на повече от 100 километра от фронтовата линия край Харков. Но от Киев оповестиха за сполучливи ракетни удари по съветските окупатори в Херсонска област като задачата им е да пресечен снабдяването на руснаците, минали от западната страна на Днепър.

От своя страна, съветската войска продължи обстрела по Харков. Според английското разузнаване задачата е да държи локалните украински сили ангажирани надалеч от главните фронтове в Донбас и Херсон.

Бившият кмет на съветския град Краснодар бе назначен отпред на новата проруска администрация в окупираната част на Харковска област. След нахлуването на 24 февруари Русия завзе и сега управлява към половината от региона дружно със стратегическия град Изюм, на северните подстъпи към Донбас.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР