Противоречиви показания на няколко пъти е давал единият близнак Борислав

...
Противоречиви показания на няколко пъти е давал единият близнак Борислав
Коментари Харесай

Лъснаха още ужасии покрай Рангел: Ето какво искал от Борислав, намесена е и ромска девойка

Противоречиви показания на няколко пъти е давал единият близнак Борислав Динков. Това заяви в съда Коста Кючуков, служител на реда, проверяващ случая.
Той сподели, че дружно с сътрудници е бил командирован в Приморско, с цел да разпита Борислав по отношение на изгубването на Димитър Малинов на 20 април 2023 година в Цалапица. Когато намерил Борислав и го завел в РПУ в Приморско, младежът споделил, че към този момент бил разпитван от локалната полиция и по телефона от пловдивската за изгубването.
По пътя към Пловдив, Борислав е разказал на служителят на реда Кючуков, че във съдбовната вечер бил на барбекю в селото дружно със свои другари и познати. Там се появил Рангел Бизюрев и му изискал колата, с цел да отиде някъде в полето и да прави секс с ромска госпожица.
Няколко пъти Борислав сменя показанията си. Когато стигнахме до Пловдив, Борислав сподели, че желае да признае цялата истина. Разказа ни, че същият ден Митко му е желал 100 лв. назаем, с цел да отиде на отмора на планина.
Борислав обаче споделил, че няма такива пари и по-късно ще приказват. Същата вечер, когато били на барбекюто, Рангел бил използвал забележително количество алкохол. Рангел разказал на Борислав, че Митко Малинов го е псувал и обиждал, а от своя страна Борислав му споделил, че в същия ден жертвата е желала пари назаем от него. В тази връзка Бизюрев споделил на Борислав да се обади на Митко, да го излъже, че ще му даде 100-те лв., с цел да може да излезе.
Заявил, че неприятното е, че единствено Рангел е удрял Митко, а когато се върнали до пребитото момче, и Борислав видял, че към този момент не диша, отказал да го допира и да се замесва в тези неща. Борислав твърдял, че Рангел се е обадил на другия близнак Валентин и му наредил да донесе кирки и лопати
Когато Валентин дошъл и също схванал, че Митко е мъртъв, и той отказал да допира натрупа.
Борислав твърди, че Рангел самичък е натоварил тялото в багажника. Закарали са го на мястото, където са го намерили. Рангел самичък е изкопал дупката и самичък е заровил Митков.
Заплашил близнаците и им споделил, че за станалото никой не трябвало да схваща, другояче щели да си имат работа с него и проблеми. Наредил им да измият автомобила.
Казал на Борислав да кара деликатно по дребните улички, с цел да не ги засече видеонаблюдение в селото и по този начин да се стигне до откриване на истината
Още при започване на днешното съвещание близнаците Валентин и Борислав Динкови отхвърлиха да дават каквито и да е пояснения и показания. Рангел Бизюрев беше докаран с белезници на ръцете и вериги на краката. Откакто беше екстрадиран от Дания той е в ареста, а близнаците са зад решетките от месеци.
Делото продължава с разпит на многочислени очевидци, измежду които и много служители на реда, както и другари и познати на жертвата и на трите момчета.
Майката на Митко – Атанаска Бакалова, за следващ път съобщи пред БЛИЦ, че не е удовлетворена от обвиняването към братята и държи делото да бъде приобщено към това на Рангел.
Припомняме, че близнаците са упрекнати единствено в укривателство и ги заплашват до 5 години затвор
Бакалова твърди, че и те са убийци също като Рангел и че в ликвидирането на сина й усещат най-малко още няколко души.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР