Противоположни родителски мнения относно дистанционното обучение на учениците - пред

...
Противоположни родителски мнения относно дистанционното обучение на учениците - пред
Коментари Харесай

Пореден спор - кога да се връщат учениците

Противоположни наставнически отзиви по отношение на отдалеченото образование на учениците - пред " Хоризонт " някои от тях желаеха то да завърши след Нова година и на 4 януари всички възпитаници да се върнат в клас. Други родители считат, че Covid пандемията постанова електронното образование да продължи до нормализиране на епидемиологичната конюнктура в страната.

По думите на Николай Хамов, родител на възпитаници в седми и втори клас и на дете в предучилищна възраст, отдалеченото образование би трябвало да продължи досега, в който страната е в положение да управлява Covid обстановката у нас:

" Не можем да се оправим единствено със затваряне на бизнеси или затваряне на учебни заведения. Налага се да се продължи с двете ограничения ".

Напълно противоположна е позицията на Илияна Михайлова, майка на второкласник и на дете в ясла. Според нея всички възпитаници би трябвало да се върнат в клас на 4 януари и то без защитни маски:

" Въпреки, че ги стопираха от учебните заведения и детските градини, заболеваемостта не пада. Просто всички би трябвало да минем през този вирус, а по този начин, когато стопираме децата, които го изкарват леко, ще има и трети пик, и четвърти пик ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР