Против въвеждането на маски и повсеместни ограничителни мерки от всякакъв

...
Против въвеждането на маски и повсеместни ограничителни мерки от всякакъв
Коментари Харесай

ИТН се обявиха против въвеждането на маските отново


Против въвеждането на маски и повсеместни ограничаващи ограничения от всевъзможен темперамент, се оповестиха от „ ИТН “ в декларация прочетена от парламентарната естрада от проф. Андрей Чорбанов.

„ Настояваме здравните управляващи да положат старания върху съответното лекуване при актуализиране на протоколите за терапия, както и на информиране на рисковите групи по какъв начин да се предпазят от вероятно заразяване, вместо въвеждане на повсеместни ограничаващи ограничения от всевъзможен темперамент. Медийните внушения в интерес на въвеждането на ограничения ще усложнят ненужно така и така комплицираната обстановка и напрегната конюнктура “, се споделя още в декларацията.

От Има Такъв Народ с паника и безпокойствие следят опитите на здравните управляващи в страната, горещо подпомагани от масирана еднопосочна медийна акция за реновиране, ребрандиране и реанимиране на Ковид нервността, добави проф.Чорбанов. В изказването се напомня, че: “Абсолютен факт е, че новите подварианти на Ковид 19 – Омикрон са доста по-вирулентни и заобикалящи всевъзможен вид сертификационни документи, което е значещият фактор за релативно огромния брой положителни случаи.

Също по този начин е реалност доста лекото протичане на инфекцията, като при голяма част от хората е безсимптомно, правещо вируса нереалистично рисков за публичното здраве. Внушенията, че е належащо незабавно въвеждане на ограничаващи ограничения и носене на маски на публични места ще докара до мощно ескалиране на публичното неодобрение, основано на явното противоречие на тези ограничения с действителната тежест на протичане на инфекцията при големия брой случаи.

„ ИТН “ смятат, че всички рискови категории хора като възрастни жители, такива с хронични болести и имунодефицитни положения би трябвало да поставят нужните ограничения за своето предотвратяване и ограничение на контактите, редом с съответна подготвеност на здравната система. Но всички тези фактори не би трябвало да бъдат екстрапулирани върху цялото население при явната липса на такава нужда във връзка с действително заболели хора.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР