Протестът беше превантивен. Радев да не си мисли за завой

...
Протестът беше превантивен. Радев да не си мисли за завой
Коментари Харесай

Андролова: Държавата ще има бъдеще, когато нямаме клоуни за водачи и пица с кристали за закуска

Протестът беше предпазен. Радев да не си мисли за завой към Москва… Прикрити зад воюването сякаш с тази опасност, могат да разпарчетосат родината. Но щом е, с цел да се дистанцираме от Кремъл, можем да умрем, от мраз, от апетит, от слабоумие. Важно е прикритието, а то е свиреп необразовано.

Държавите, които имат бъдеще, не са тези, които ненавиждат Русия. Нито са тези, които обичат Русия. Русофобията сама по себе си не е качество на държавничеството, тя е страст, тактика, девиз и прочие Държавите, които имат бъдеще, са тези, които не слагат клоуни за водачи, неорганизирани простаци, невежи кукли. Държавите, които имат бъдеще, изтласкват умни хора по високите етажи. Силни. Никога няма да сме добре, тъй като по време на прехода създадохме (по тъкмо назначихме) посредствени бизнес елити, които в този момент създават политически проксита и марионетки по собствен облик и сходство.

А също и такива медии. Двете действия си вървят дружно. Безвкусица, бездарие, без нюх за надарения фактор. Но на нас ни харесва да сме в необразования салон на света и от там да крещим, че вършим цивилизационен избор. Супер сме. Да закусим в този момент по една пица с кристали… пък Политическа партия ще ни извадят от рецесията, като завоюват изборите…

От Facebook профила на журналистката Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР