Протежетата на Галин не просто претоплиха провокацията на Андреа и

...
Протежетата на Галин не просто претоплиха провокацията на Андреа и
Коментари Харесай

Лидия и Симона възпяха женската любов и се отдадоха на интимни ласки

Протежетата на Галин не просто претоплиха провокацията на Андреа и Галена, а възпяха женската обич.

Лидия и Симона съкрушиха с лесбо милувки в клипа си „ Навик ”. Темата на песента допуска, само че евентуално хрумвания за детайлите е дал и менторът им Галин. Все отново изпълнителят, който продуцира двете дами, е режисьор на видеото дружно с Иван Димитров-Торекс. На пръв взор става дума за претоплена провокация, поднасяна към този момент неведнъж в попфолка, като да вземем за пример, от Андреа, Галена и Емануела. Разликата е, че Лидия и Симона, които са изпълнителки на компанията „ Алфа мюзик ” не се отдават на милувки единствено, с цел да привлекат внимание към клипа. Двете възпяха женската обич.

„ В любовта няма ограничавания, няма правила, любовта за една жена, може да не е той, а да е тя! ”, споделя се при старта на клипа, след което Лидия и Симона възпяват драмата на лирическите героини. Двете страдат от раздялата си и се надяват на нов късмет за любовта си. Не могат да се не помнят. Ревнуват се. Всяка от тях се чуди дали другата я е траяла напред, изтезава се от въпроси дали има нова връзка, дали й липсва. „ Обади ми се, чуваш ли, стой я тази карма, всичко друго да го имам, единствено тебе да те няма. Трудно е, очаквам те, до през днешния ден не те забравих, да те имам май ми стана табиет ”, се пее в края на припева. Продуцентът на младите певици е изиграл огромна роля и в основаването на песента. Галин и Весела Думанова са създатели на текста и музиката, а аранжиментът е на Деян Асенов.



За разлика от текста, клипът по никакъв начин не е трогателен. Даже в противен случай, двете дами единствено пеят, че си липсват и страдат една за друга, до момента в който се галят и въргалят в легло. Лидия дори прокарва ръка пръст по дупето на Симона. Пеят на сантиметри една от друга, а най-после двете дори допират устни. Доста свенливо, поради това, с което са сразявали колежките им преди тях. Андреа и Николета Лозанова преплетоха езици през 2009г. Целуваха се няколко секунди в края на клипа „ Употребена ”, който е измежду шлагерите на Андреа. През идната година Андреа се награби с Галена във видеото „ Блясък на кристала ”. Целувки в клипа нямаше, само че пък Андреа тръшна еротично Галена на легло, размениха си и някои милувки. По-късно, на един от концертите от тогавашното турне на „ Планета ” фолкдивите се целунаха пред многочислената аудитория. Галена се е целувала и с Преслава, когато към момента бяха близки приятелки, както и с Емануела и с Азис. Така че нищо ново под слънцето. Затова пък Лидия и Симона блеснаха с истинската концепция да възпеят същинската обич сред дами. В клипа се включва и Константин. Не, не взе участие в фрагментите в спалнята. Коцето показва друга страна на любовта – тази сред мъж и жена. Той сякаш кара кабриолет и пее – зове лирическата героиня си да се радват на обичаната си.

Наско Колев се гордее с гаджето си

Атанас Колев – обичаният на Лидия, бе измежду първите, които я поздравиха за новата ария. Изпълнителят, който приключи медицина и специализира гинекология, пусна в инстаграм стори с кадър на парчето в Youtube и линк, тъй че почитателите му също да го чуят. Наско и Лидия имат връзка от няколко месеца или най-малко по този начин се приказва. Двамата настойчиво отхвърлят да разясняват връзките си. Поне към този момент не се крият по този начин усърдно. През януари двамата бяха на зимна почивка в Пампорово и дори споделяха фрагменти от ски пистите.

Блондинката си оперира два пъти носа

Лидия е измежду певиците, които се подложиха на ринопластика. За разлика от колежките си Преслава и Камелия, които са измежду най-известните образци за звезди подлагали се на такава намеса, бургазлийката промени носа си още 18-годишна. С поддръжката на родителите си, несъмнено, разяснява се в сектора.

Има клюки, че Лидия си е направила не една, а две ринопластика. Причината – първата била несполучливо. За затруднения е загатвала и самата тя преди време. Какви по-конкретно са били те, певицата по този начин и не издаде. В сектора се приказва, че това е наложило втора ринопластика при прочут турски експерт. Лидия няма други интервенции. Може би малко е издула устни, само че с това се изчерпват интервенциите, на които се е подлагала. И въпреки всичко изненадата бе огромна, когато през 2020 година блесна с тотално нова визия – руса, с нов нос и по-обемни устни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР