Проруските сепаратисти разполагат своята артилерия и бронирана техника сред жилищните

...
Проруските сепаратисти разполагат своята артилерия и бронирана техника сред жилищните
Коментари Харесай

Артилерия сред жилищните блокове в Донбас, какво следва

Проруските сепаратисти разполагат своята артилерия и бронирана техника измежду жилищните здания в Донбас и оттова обстрелват украински обитаеми места, съобщи украинският министър на защитата Олексий Резников.

"Командването на съветските окупационни войски разполага артилерия и бронирани машини измежду жилищните здания и оттова обстрелва мирните ни селища. Това е държанието на нарушителите, които ни предизвикат да вършим неточности. Врагът знае доста добре, че имаме всички учредения да реагираме според член 51 от Устава на Организация на обединените нации. И ние не оставяме дейностите на окупационните войски безнаказани ", сподели Резников, съобщи Българска телеграфна агенция.

Министърът на защитата съобщи, че тази заран е била публикувана следващата порция неистини - нови видеоклипове за измислени събития.

Той също по този начин акцентира, че съперниците на Киев се пробват да подрият Украйна от вътрешната страна, да я сплашат и да я принудят да капитулира и че страната би трябвало да е подготвена в кратковременен проект да овладее огромния напън.

При обстрела на така наречен Донецка национална република (ДНР) украинските въоръжени сили употребяват гранатомети българско произвеждане. Това се показва в изказване, публикувано в неделя от формален представител на тамошната национална милиция, заяви ТАСС, без да показва името на индивида.

"По време на обстрела на селището Зайцево (Южное) украинските бойци са употребявали 30-милиметрови снаряди RHV-HEF за автоматизиран гранатомет, създаден от българския цех "Арсенал ", гласи изказването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР