Пророкът Салман: Коронавирусът ще убие половината от населението на планетата!“В

...
Пророкът Салман: Коронавирусът ще убие половината от населението на планетата!“В
Коментари Харесай

Пророкът Салман: Вирусът ще убие половината от населението на Земята

Пророкът Салман: „ Коронавирусът ще убие половината от популацията на планетата! “В Иран се знае малко за живота на пророка Салман, най-много единствено това, което той самият споделя за себе си.Че е получил силата си от дядо си, скитал и медитирал в планината в продължение на 11 години, преди да стартира да прави прогнози.Към днешна дата, има над 45 милиона случая на коронавирусна зараза COVID-19 в света и над 1 милион смъртни случая. Някои анализатори обаче имат вяра, че това е единствено „ началото “, и че в бъдеще ще има доста повече жертви.Известният и почитан оракул в Иран – Салман Салехигударза има вяра, че коронавирусът ще убие няколко милиарда души. Тоест половината човечество ще почине …Пророк Салман означи, че по този метод Всевишният санкционира хората за греховен живот.
Салман не се среща постоянно с публицисти, само че постоянно прави гръмки изказвания. Например, при започване на 2020 година той споделя, че е пътувал освен до Иран и Сирия, само че и до Русия и то по специфична покана на тайнствен човек.Пророкът оповестява, че президентът на Русия е добър човек, защото „ той събира духовността на съветския народ в едно цяло и това е огромната му заслуга “.Четете още: В Русия е открита торба с 54 отрязани човешки ръцеВ изявление за кореспонденти на НТВ през 2019 година, Салман Салехигударза предвижда рухването на украинския президент Петро Порошенко. Той споделя, че е влезнал в “лоша игра ” и скоро ще бъде намушкан с нож в гърба от тези, които не е очаквал, а по-късно ще бъде “разкъсан на части ”.

 e1 600x308 - Пророкът Салман: Вирусът ще убие половината от популацията на Земята
Преди към година, пророкът направи изказване, че през идващите години нашата планета ще бъде изправена пред „ огън и пепел ”, заради доста вулканични изригвания. Вулканите се „ разсънват “ на Изток и всичко това също ще бъде реакцията на планетата на недомислените дейности на хората.В Иран, Салман се счита за тайнствен дъртак, за който се знае малко, само че за който се твърди, че постоянно прави верни прогнози. Майка му е обвързвана с един от членовете на кралското семейство на Иран. Преди да стартира да предсказва, той изпада в транс или прави неразбираеми придвижвания с ръце.Според Салман, той е получил силата от дядо си, който се казвал Махмуд Али Шах. Той е бил влъхва и имал хиляди възпитаници и почитатели. Пророкът споделя, че голямо количество сила излиза от земята и в случай че познавате специфичните места, можете да се презареждате там като от батерия. Многократно той медитирал на едно от тези места в продължение на 40 дни и през цялото това време не се нуждаел от вода и храна.Повечето от тези места са в планините, само че къде тъкмо, той не сподели. Твърди се, че е развил дарбата си за проницателност, откакто се е скитал в планината и е медитирал 11 години.На изток, хора като Салман Салехигударза се назовават ​​дервиши. Това е „ кръстоска “ сред блажен човек и духовник аскет.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР