Промяната ще отнеме предимство на конкурентни услуги като SkypeПотребителите на

...
Промяната ще отнеме предимство на конкурентни услуги като SkypeПотребителите на
Коментари Харесай

WhatsApp ще отвори груповите разговори за повече участници

Промяната ще отнеме преимущество на конкурентни услуги като Skype

Потребителите на WhatsApp ще получат разширени благоприятни условия за групови диалози
(снимка: CC0 Public Domain)

Екипът на месинджъра WhatsApp, благосъстоятелност на Фейсбук, приготвя значимо усъвършенстване. Скоро ще бъдат свалени рестриктивните мерки за броя на участниците в групови диалози – както гласови, по този начин и видео.

Според изтекла информация от тематичния уеб страница WABetainfo, разработчиците на WhatsApp към този момент са взели решение за смяната. В момента четирима души могат да вземат участие в групово повикване, само че скоро потребителите ще могат да прибавят още участници.
още по тематиката
Точният брой участници в груповите диалози към момента не е прочут. Вероятно ще бъде от шест до дванадесет. Функцията ще се появи в приложенията WhatsApp за Android и iOS устройства, само че към този момент не я ясно по кое време ще бъде внедрена.

WhatsApp разрешава безвъзмезден продан на известия и позвънявания сред потребителите на смарт телефони. Последните версии на приложението поддържат криптиране „ от край до край ”, тъй че единствено потребителите от двата края на връзката могат да ги прочетат или прослушат.

В средата на февуари т.г. блогът на WhatsApp заяви, че броят на дейните консуматори на приложението в международен мащаб надвишава 2 милиарда души, което го прави номер едно измежду месинджърите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР