Промяна на движението в участък от път II-99 Бургас –

...
Промяна на движението в участък от път II-99 Бургас –
Коментари Харесай

Въвеждат нова организация на движението по пътя Бургас – Созопол

Промяна на придвижването в сектор от път II-99 Бургас – Созопол, в региона на пътен възел „ Крайморие “ ще се реализира на 10 мартот 9.00 до 12.00 часа. Временната организация на придвижване е въведена, поради монтирането на железна рамка, предпазваща мостовото оборудване от прекосяване на извънгабаритни моторни транспортни средства с височина над 4,8 м.

Трафикът в региона на пътния възел ще бъде стеснен и ще се пренасочва по обходни направления, оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ". Движението ще се отбива преди пътен възел „ Крайморие “ през с. Маринка - с. Ново Паничарево - с. Ясна поляна - Приморско за пътуващите в посока Бургас – Созопол, а в посока Созопол – Бургас ще бъдат пренасочвани преди пътен възел „ Парк Росенец “ по маршрута с. Росен - с. Ясна поляна - с. Ново Паничарево - с. Маринка - Бургас. Хората идващи от Царево и Приморско в посока Бургас ще могат да се движат по маршрута пътен възел „ Приморско “ - с. Ясна поляна - с. Ново Паничарево – път I-9 Маринка – Бургас.

Екипи на „ Пътна полиция “ ще контролират трафика, както и ще пренасочват водачите по обходните трасета.

Движението ще се реализира в една лента на второкласния път II-99 Бургас – Созопол след 12.00 часа до довеждане докрай на монтажните действия.

Монтирането на рамката ще се извърши през почивния ден, с цел да се избегне натовареното придвижване през работната седмица за пътуващите от общинските центрове до Бургас.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ приканва водачите да карат деликатно, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР