Промените в правителството са неизбежни при очевидните различия между премиера

...
Промените в правителството са неизбежни при очевидните различия между премиера
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Режимът на Путин е обречен, в началото сме не неговия край

" Промените в държавното управление са неизбежни при очевидните разлики сред премиера и министъра на защитата по Украйна ". Това сподели някогашният министър на защитата Бойко Ноев в предаването " Денят с Веселин Дремджиев ", което се излъчва по TV+ и TV1.

" Режимът на Путин е жертван, първоначално сме не неговия край ", счита Ноев.

" България би трябвало да окаже военно-техническа помощ на Украйна, солидарно с всички останали страни от Европейски Съюз. Това е помощ за оцеляване на бранителите на самостоятелна Украйна срещу експанзията на Путин ", съобщи някогашният боен министър.

" България би трябвало да се възползва от цялостната поддръжка на НАТО за своята защита, да изиска разполагането на системи „ Пейтриът “, на брегова защита и всичко останало, което сега е належащо ", безапелационен бе Бойко Ноев.

" Трябва да бъде основана специфична парламентарна комисия за следствие на дейностите на съветските специфични служби у нас. Тази комисия неизбежно ще разобличи българските помагачи, преди всичко Цацаров и Гешев, които стопират следствията и ги попречват. Една такава комисия би била най-краткият път за махането на Гешев ", съобщи още събеседникът на Веселин Дремджиев.

Целия диалог сред Веселин Дремджиев и Бойко Ноев можете да изгледате във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР