Промените са насочени към създаване на още по-комфортна среда за

...
Промените са насочени към създаване на още по-комфортна среда за
Коментари Харесай

BILLA инвестира над 1,3 млн. в обновяване на свой обект в Русе

Промените са ориентирани към основаване на още по-комфортна среда за комфортно извършване на покупки
В понеделник, 27 септември, BILLA България стартира изцяло възобновяване на първи собствен обект в Русе и десети по ред в цялата страна, от началото на годината. Магазинът, който се намира на ул. „ Солун “ № 12, ще затвори за малко повече от месец и ще отвори порти за своите клиенти още веднъж на 11 ноември. Веригата влага близо 1 300 000 лева в реконструкцията за по-модерна визия, повече шир и комфорт за клиентите и чиновниците, усъвършенствана енергийна успеваемост на филиала и въвеждането на цифрови решения.

В интервала на реорганизация на филиала в Русе, жителите и гостите на града ще открият всички свои обичани артикули и лични марки на веригата в най-близките обекти на BILLA, ситуирани на основните местоположения – пл. „ Свобода “ №7 и ул. „ Тулча “ №19.

Удобна класификация на богатия подбор, уютна атмосфера със профилирани щандове за главните продуктови категории, електронни етикети, енергоспестяващи хладилни витрини и LED осветяване, ще трансформират образа на реновирания обект и посрещат високите упования на клиентите във връзка с магазина, в която пестят, до момента в който пазарят желаните от тях артикули.

Вместо обичайните хартиени етикети, ще бъдат въведени електронни такива, на които клиентите ще имат опцията да прочетат името на продукта, производителя, грамажа и цената му. Тези привидно дребни усъвършенствания облекчават работата на чиновниците и им разрешат да бъдат по-силно фокусирани върху обезпечаването на непрекъснатото качество на продуктите, високо равнище на хигиена и, не на последно място – активнен контакт с посетителите в отговор на техните запитвания и потребности.

„ Изключително щастливи сме от хода на програмата ни за реновиране на филиали в комерсиалната мрежа, която се случва макар предизвикателната конюнктура и среща позитивната реакция на нашите клиенти, изразена в удовлетворениe от това, което ги посреща на територията на модерните ни обекти. Продължаваме интензивно да работим, както в посока реновиране, по този начин и в посока разкриване на нови магазини в огромни и по-малки обитаеми места, а интензивният есенен сезон ще бъде кондензиран с сходни вести “, показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

Инвестициите в модернизиране и разкриване на нови търговски обекти затвърждават устойчивите бизнес планове на BILLA България, която при започване на месец октомври ще означи 21 години сполучливо наличие на родния пазар.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР