Пролетта вече е тук, а гледките навън все повече започват

...
Пролетта вече е тук, а гледките навън все повече започват
Коментари Харесай

6 сериала, които да не пропускаме през април

Пролетта към този момент е тук, а гледките на открито от ден на ден стартират да замязват на нарисувани като с четка от въодушевен художник. Макар времето да не е несъмнено какъв курс да поеме, ние сме уверени, че свъсените облаци са най-хубавата причина да се насладим на компанията на нов сериал.

А април ни е приготвил богата кошница с жанрово и тематично многообразие, както и обичани артисти. Даваме ви нашите оферти, с които да сте сигурни, че няма да скучаете този месец.
 Петиция: Механизмите за модерация на българския Facebook са дефектни 31 март 2022 | В Наръчника за битка с троловете в интернет ви разказахме за съмненията, че българските модератори във...
„ Gaslit “

Да гледаме на екран постоянно е неподправено наслаждение. 54-годишната хубава жена, чийто гений постоянно се е извисявал оттатък времето, следва да забележим в сериал, отдаден на един от най-големите американски кавги в политиката – аферата " Уотъргейт ".

, че Робъртс ще се превъплъти в Марта Мичъл, брачната половинка на основния прокурор на Съединени американски щати Джон Мичъл (Шон Пен). Героинята й в действителност е първата, която се е осмелила да разкрие обществено за присъединяване на Никсън в абсурда. С риск да сложи на карта своето бъдеще и това на брачна половинка си, тъй като той е персонален другар на президента, Марта Мичъл подхваща решителни дейности, водена от личните си правила и възприятие за правдивост, които не могат да бъдат заглушени. Имаме съображение да считаме, че ролята ще прилегне като ръкавица на Робъртс, въпреки всичко е добре да си напомним, че тя е печелила „ Оскар “ точно за осъществяване на роля, въодушевена от действителна персона („ Ерин Брокович “). Сериалът e с премиерна дата 24 април.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР