Пролетта сякаш трайно се e настанила по нашите ширини. Някои

...
Пролетта сякаш трайно се e настанила по нашите ширини. Някои
Коментари Харесай

Как пролетта преобръща света на всяка зодия?

Пролетта като че ли трайно се e настанила по нашите ширини. Някои към този момент усещат пролетната отмалялост, други кипят от сила. Как се отразява промяната на времето на всеки един от зодиакалните знаци разберете в идващите редове.

Овен

Нетърпеливата и избухлива природа на Овена изцяло се преобразява с идването на топлите месеци. Представителите на този знак стават по-земни и устойчиви в преследването на задачите си. Умът им се избистря, продуктивността нараства. Затова в случай че не желаете да съжалявате, че сте пропуснали нещо, благи Овни, направете го в този момент!

Телец

Телецът също придобива изцяло неприсъщи за него качества. Обичащият монотонния метод на живот Телец внезапно става самоуверен и предприемчив. Въображението му стартира да работи на цялостни обороти и без даже да осъзнава, посява зрънцата на един грандизоен план. Уверете се, че този проект е застлан с положителни планове, тъй като някой ден ще берете плодове му. Нека бъдат от сладките.

Близнаци

Близнаците са известни като многоръкият Шива и постоянно се захващат с повече неща, в сравнение с могат да довършат до дъно. Пролетта като че ли ускорява това недотам положително качество, защото тя им носи оптимизъм и религия, че могат да се оправят с всяка щура концепция, която им мине през мозъка. А те не са една и две, повярвайте ми. Съветваме най-искрено всички Близнаци да проявят балгоразумие и трезво да преценяват опциите си, с цел да не стане по този начин, че от три стола, най-после да паднат на земята.

Рак

Раците обичат да мечтаят, като от време на време нито един от бляновете им не се трансформира в действителност. Защото с изключение на време за фантазии човек би трябвало да отдели такова и за тяхното осъществяване. За шанс на Раците пролетта им се отразява извънредно ползотворно, тъй като те внезапно получават амбициозност и бизнес усет, които им подсигуряват стопроцентов триумф на поставените цели. Затова, когато се задачите, скъпи Раци, целете се високо!

Лъв

Всички знаем какъв брой очарователни могат да бъдат Лъвовете. Тази пролет техният сексапил ще залее освен нормалните им близки и родственици, а ще излезе отвън очертанията на приятелския им кръг, защото се чака честичко да пътуват. С лекост ще показват страстите си, които пък ще са в своя пик. Очакваме необвързаните Лъвове да срещнат своята половинка, за какво не и някой чужденец, а фамилните съветваме да внимават повече да не наклонен от правия път!

Дева

Работливите Деви, които са привикнали постоянно всичко да върви по проект, би трябвало да си подготвят дебелите нерви, тъй като нещата няма да са толкоз гладки, колкото чакат. Възможни са недоразумения от всевъзможен тип както в офиса, по този начин и вкъщи. Проблеми със здравето също не са изключени, изключително такива, които се отключват от стрес и напрежение. Ето за какво всички Деви ще постъпят извънредно умно, в случай че си вземат няколко дни отпуска и резервират стая в обичания си хотел. Спокойно, нищо няма да се разпадне, до момента в който ви няма!

Везни

Знаем за Везните и тяхното непреодолимо предпочитание да създадат всички щастливи. Ако някой не го е схванал, в този момент несъмнено ще му се отдаде този късмет, тъй като алтруизмът на Везните ескалира до нечувани размери. За останалите това несъмнено е добре пристигнало, само че представителите на най-балансирния знак несъмнено ще се усещат на лимита на силите си. Защото колкото и зареждащо да им работи тази тяхна безрезервност, толкоз им и черпи и от силата. А тя безспорно ще им бъде потребност, защото лятото занапред следва, а с него и изтощителните и безкрайни нощни купони. Затова пазете си силите!

Скорпион

По принцип Скорпионите кипят от сила, само че тази пролет няма да се радват на сходен възторг. Зимата очевидно се е отразила върху здравето и душeвността им и това ще си проличава. Обърнете внимание на здравето си, благи Скорпиони. Знаем, че за вас грижата за себе си не е от първостепенно значение, само че е време това да се промени. Започнете дълго отлаганата диета или използвайте най-сетне картата за фитнес, която се подмята неизползвана в дамската ви чанта. Тялото ви ще бъде признателно за това!

Стрелец

Да, Стрелците са виновни и амбициозни, само че не подобен ще бъде казусът тази пролет. Въпреки че още веднъж ще ги съблазнява чувството за сполучливо завършила договорка, тези дни Стрелците все по-често ще пропущат утринните оперативки и срещи с значими клиенти. Въпреки че сходно отделяне от отговорностите ще ви се отрази позитивно в дълготраен проект, въпреки всичко ви съветваме отговорно да приключите започнатите планове, с цел да не скубете коси, когато пристигна време за заплата.

Козирог

Козирозите ще се радват на забележително успокоение и самодоволство на два фронта. Както в работата, по този начин и вкъщи ще царува естетика и благополучие. Не се главозамайвайте, скъпи Козирози. Нали знаете, че няма нищо инцидентно. Положението, в което се намирате сега, е резултат от работата и търпението, което сте положили в предишното. Ако желаете тази нирвана да продължи и отсега нататък, продължете да вършиме каквото и до момента. Не се отпускайте, тъй като неприятностите дебнат зад всеки ъгъл!

Водолей

Обикновено Водолеите са си толкоз самодостатъчни, че даже през разум не им минава да помолят някой другар или сътрудник за помощ. Тази пролет те ще разчупят този стандарт и ще покажат на света другото си лице – какъв брой очарователни и общителни могат да бъдат, същински противници на Лъвовете. Това ново амплоа освен ще разшири кръга им от познати, а ще усили още повече техните знания за света.

Риби

Най-емоционалната зодия ще има известни компликации да изрази възприятията си. Най-искрено съжаляваме за тях, тъй като какво по-голямо изтезание за един сензитивен човек от това да изпитва несъгласие сред съзнателните си и прочувствени потребности. Използвайте пролетните температури и се разходете измежду природата, медитирайте и се свържете с вътрешния си глас. Той най-добре знае от какво имате потребност.

Пожелаваме ви една цветна и изпълнена с позитивни страсти пролет, която да приготви душата и тялото ви за дълго чаканото лято, когато фантазиите стават действителност и опциите за развлечение са неограничeни!

Автор: Десислава Недева
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР