Пролетта носи цветно и позитивно настроение и то веднага се

...
Пролетта носи цветно и позитивно настроение и то веднага се
Коментари Харесай

Топ 6 в тенденциите за пролетния маникюр, с които ще бъдете ...

Пролетта носи цветно и положително въодушевление и то незабавно се усеща в облеклата, аксесоарите и даже маникюра ни.

„ През пролетта всеки постоянно желае малко повече цвят, само че тази пролет настроението е малко по-фино и хладно “, споделя пред The Cut маникюристът Бритни Бойс, която рисува по ноктите на доста звезди. По думите ѝ, доста от хората демонстрират по този начин наречения „ внимателен оптимизъм “, което се отразява и на цветовете, които носят по време на пандемия.

Кои са най-актуалните цветове за пролет 2021?

1. Слънчевожълто

Никой не обича да има пожълтели нокти, само че що се отнася до лакирането с жълто, то притегля позитивни страсти и се свързва с по-топлото време и цветовете на растенията.

Според Кристина Грант, която обожава топлия цвят, другите нюанси на жълтото припомнят за слънцето и провокират нашите усмивки.

Може да изберете по-светло или по-тъмно жълто, сходно на това на горчицата, която обичате да похапвате. Дали на всички нокти или на част от тях, този цвят ще разчупи вашия маникюр.

2. Пастелнолилаво

Както към този момент стана ясно, лилавото, напомнящо на лавандула, е шлагер в дрешника ни за пролетта. Ще го забележим и по ноктите. За разлика от по-тъмното, то е много нежно и отива на зелените тонове, които също се търсят този сезон.

Маникюристът Канишия Самс показва, че всички оттенъци на люляка, който цъфти напролет, са настоящи. В тази връзка, с изключение на светлолилаво, може да си купите и по-тъмно, с лек розов нюанс.

3. Шартрьоз

Шартрьоз е разновидност на светлозеленото. Някои го назовават резедаво, като тази пролет този колорит с лек неон в него ще е същински шлагер. И тук не става дума за изобразяване на избрани флорални претекстове, а за лакиране на цялата плочка.

„ Това е обичаният ми цвят за пролетта. Ярък, само че в това време мек “, споделя още Самс.

Резедавото, което бе желано през 70-те още веднъж се завръща, като то е за дамите, които постоянно имат по-смел избор за своя маникюр.

4. Керемида

Оттенъкът на оранжевото наподобява доста на цвета на керемидите на покривите. Той стартира да се търси още тази есен и ето, че ще остане върху ноктите и през идващия сезон.

Керемиденият лак е по-специфичен и се откроява на по-светъл загар на кожата. Същевременно може да се съчетае със златист брокат или залепващи се камъчета.

5. Бонбоненосиньо

Тези от вас, които обичат по този начин наречените „ кукленски маникюри “, ще се ориентират към по-светлото, бонбоненосиньо или цветът на ментата.

Нюансите са по-напомнящи на небето и спокойствието, което излъчва, когато го съзерцаваме.

Ако не обичате декорациите, то това синьо е идеално за слагане на всеки нокът.

6. Розово на куклата Барби

Както към този момент знаете, боядисването на русите коси в розово е желано по време на пандемията. С него започва по този начин нареченият карантинен жанр. Ето че някои негови по-топли нюанси ще забележим и при маникюрите за пролет 2021.

По-тъмнорозовото, същото като това от облеклата на куклата Барби, още веднъж е настоящо. Може да изберете цвят фуксия, с който маникюрът ви сигурно ще бъде видян, написа tialoto.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР