Джеръми Хънт е обвинен в използване на измамни досиета“, за

...
Джеръми Хънт е обвинен в използване на измамни досиета“, за
Коментари Харесай

Джеръми Хънт оповестява „измамно досие“ за въображаеми увеличения на данъците върху труда – въпреки че повишава данъците

Джеръми Хънт е упрекнат в потребление на „ лъжливи досиета “, с цел да изплаши гласоподавателите да не поддържат лейбъристите.

Канцлерът разгласява документ от 19 страници в петък, в който се твърди, че политиките на лейбъристите ще оставят „ черна дупка от над £10 милиарда годишно до 2028-29 година “. В предизборна тирада в централен Лондон той съобщи, че лейбъристите ще усилят налозите, с цел да изплатят проектите си, до момента в който консерваторите ще ги понижат.

Въпреки че торите са следили данъчната тежест да се повиши до най-високото си равнище след Втората международна война, до момента в който лейбъристите са изцяло оскъпили проектите си. Г-н Хънт също по този начин не съумя да даде " чугунена гаранция ", че налозите ще попаднат в неговата партия. Вместо това той сподели, че не може да „ огледа в кристална топка и да предскаже какво ще се случи “ в бъдеще.

Политическата тирада на канцлера, атакуваща лейбъристите, идва в миг, когато предизборната акция импровизирано стартира, до момента в който Риши Сунак се тормози об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР