Пролетното издание на технологичното събитие Tech Savvy Talks, организирано от

...
Пролетното издание на технологичното събитие Tech Savvy Talks, организирано от
Коментари Харесай

Tech Savvy Talks отново събира IT общността във Варна на 27 април | Презентации за иновации, изкуствен интелект и голям набор от технологии очакват посетителите на събитието, организирано от софтуерната компания Scalefocus.

Пролетното издание на софтуерното събитие Tech Savvy Talks, проведено от Scalefocus, ще се състои онлайн във Варна на 27 април. Мястото на срещата е HashtagSTUDIО, с начален час 19:00 часа. Всички искащи да посетят и вземат участие в събитието могат да се записват гратис в Eventbrite:

Предстоящото събитие Tech Savvy Talks е естествено продължение на провелата се през миналия септември среща, на която участниците имаха опция да се срещнат с водещите трендове от света на технологиите и да разширят своите знания в разнообразни посоки. Предстоящото издание ще се концентрира върху нашумялата тематика за изкуствен интелект, нововъведенията в опазването на здравето и положителните практики от ИТ промишлеността. Две от трите лекции ще бъдат на гост-презентатори от партньорски организации на Scalefocus. Освен презентации, програмата включва дискусионна част и време за обсъждане на други забавни тематики в неофициална конюнктура.

„ След сполучливо извършената първа среща във Варна имаме предпочитание да разтеглим знанията и опита, който обменихме с локалната IT общественост, като надградим теоретичната рамка и представим практическото приложение на тематиките, с които стартирахме. Щастливи сме, че посредством събитието Tech Savvy Talks имаме опция да споделяме положителни практики и да подкрепяме страната ни да продължава да бъде удобно място на международната карта за развиване на бизнес в IT бранша “ - споделя Александър Михайлов, Site Lead на офиса на Scalefocus във Варна и Технологичен Мениджър на Front-end екипа в компанията.
Форматът Tech Savvy Talks е основан от Scalefocus като резултат от желанието на софтуерния водач да споделя опит и положителни практики, насъбрани от екипа на компанията при работата им по разнородни планове за клиенти от целия свят – от Fortune 500 компании до disruptive софтуерни стартъпи. След два сполучливи сезона с регулярни онлайн събития и един със срещи онлайн, компанията продължава да развива самодейността със събития в разнообразни градове в България и Северна Македония, които се радват на огромен интерес. Варна е един от тези градове, където активността на Scalefocus е показана с екип и офис от 2018 година В офиса работят експерти от разнородни софтуерни посоки, като огромна част от тях ще участват на събитието. Повече информация за лекторите и техните тематики можете да откриете в страницата на.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР