Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет ще проведе днес от

...
Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет ще проведе днес от
Коментари Харесай

Голям ден за Борислав Сарафов. Изборът

Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет ще организира през днешния ден от 13.30 ч. чуване на позволения претендент Борислав Сарафов в процедурата за избор на шеф на Националната следствена работа. Процедурата е открита с решение на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет.

Според Правилата за осъществяване на процедурата, членовете на Прокурорската гилдия вършат преценка за професионалните и нравствените качества на претендента, управническата му подготвеност, въз основа на ясно дефинирани стратегически цели и обрисувани оперативни цели в активността на Националната следствена работа, създаване на нови хрумвания и решения за развиването ѝ, дарба за взимане на независими, своевременни, законосъобразни и обективни управнически решения по справедлив и транспарантен метод, както и за уменията за съдействие и дарба за управление на работата в екип.
-->
Всеки член на Прокурорската гилдия може да изрази мнение по представянето на претендента, като приемането на решение за избор на шеф на Национална следствена работа е с болшинство не по-малко от 8 гласа. Заседанието на Прокурорската гилдия на Висшия правосъден съвет ще се излъчва директно в действително време посредством интернет страницата на Висшия правосъден съвет.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР