Прокуратурата все още не е сезирана по казуса Александър Николов,

...
Прокуратурата все още не е сезирана по казуса Александър Николов,
Коментари Харесай

Прокуратурата все още не е сезирана по казуса Александър Николов

Прокуратурата към момента не е сезирана по проблема " Александър Николов ", само че след изявления в медиите е изискана информация от ГДБОП, съобщи в ефира на Българска национална телевизия Румяна Арнаудова. Обвинение против измамника, който стои зад подправената виртуална идентичност може да бъде повдигнато откакто завърши инспекцията на ГДБОП. Очаква се това да стане до края на месеца.


По данни на проверяващите над 40 души са излъгани със самолетни билети от подправения фейсбук профил. Жертвите са платили 20-30 хиляди лв.. Виртуалната идентичност е изграждана с огромно внимание и точност в продължение на години. Благодарение на остроумните си изявления Александър Николов съумява да сътвори доста контакти онлайн и даже разгласява свои публикации в медиите. За момента проверяващите са открили, че измамникът се намира в България. Според източници на Българска национална телевизия следите сочат към Спас Василев от Кочериново. Все още не е ясно и кой е индивидът от фотосите във подправения профил на Александър Николов.
 Кой стои зад подправената идентичност на Александър Николов? Кой стои зад подправената идентичност на Александър Николов?
Над 40 души са били излъгани със самолетни билети от подправения Facebook профил на Александър Николов. От прокуратурата обявиха, че жертвите са платили 2...
 Човек с подправена идентичност във фейсбук Човек с подправена идентичност във фейсбук "ужили " с пари доверчиви хора
Измама въз основата на добре построен авансово имидж - това е следващата скица за печелене на пари във фейсбук. Александър Николов обявява приятелств...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР