Прокуратурата се самосезира обикновено да имитира или да прикрива някаква

...
Прокуратурата се самосезира обикновено да имитира или да прикрива някаква
Коментари Харесай

Октай: Рекетират Борисов да ги обслужи докрай. Затова Пеевски излезе на светло

Прокуратурата се самосезира нормално да имитира или да прикрива някаква активност, тъй като против изборите тези неща ще имат отношение и от 10-15 дни Гешев изчезна от общественото пространство, не е деен както преди, не се знае повода каква е, във всеки случай има съмнение и кулминационната точка следва на 14-и ноември. Всъщност Гешев има да извършва съществени задължения в интерес на задкулисието. Още от времето на КТБ, когато разследваше разграбването на милиарди и по-късно той завоюва поради това прикриването длъжността основен прокурор и тези хора, които го издигнаха до този фундамент като за последно ще го употребяват към тези кавги - към автомагистралата, към спалнята и други разкрития. Това разяснява в студиото на ФАКТИ политическият анализатор Осман Октай.

Още предходната година споделих, че тези, които са го снимали управляват неговото държание и ще управляват неговото държание като за последно да ги осребрява с милиарди и да ги обслужва. Сега с тези разкрития, които се случиха по модела на КТБ - финансова пирамида източена, по същия модел са регистрирани тези държавни компании като пирамиди за източване. Толкова е жестоко - посредством тези пирамиди, за разлика от банките, жителите нормално са пасивни, споделят бандитите присвояването на други бандити парите, само че с тези държавни компании абсурдът е извънредно огромен, тъй като се харчат бюджетни средства и европейски средства. Всичко това към този момент притегля вниманието - основани са държавни компании като " Автомагистрали ", като ББР и са източвани милиарди на пирамидални структури и най-после някакви фиктивни персони изтеглят кешово парите от банките.

Нито Българска народна банка са видели и разбрали, нито са реагирали и това е една престъпна сага за източване на бюджетни средства посредством държавни предприятия. Като за последно някой се пробва да консолидира и разграбва средства. Затова излязоха фотосите на Борисов, да бъде рекетиран, да ги обслужи до дъно. Тези фотоси не правят работа в предизборната акция, повтарят се, само че това е съществено обръщение към самия Бойко Борисов, че в случай че не трансферира като Цветан Василев преди време от КТБ избрани активи, избрани средства, за избрани групи хора като за последно, ще последват други фотоси, той по тази причина е толкоз раздразнителен. Това е типично мафиотско обръщение към Бойко Борисов, с цел да го уплашат.

Не инцидентно в обстановката, без значение от реакцията на американския департамент по " Магнитски ", разкритията по " Пандора ", внезапно излезе на политическата сцена самият Делян Пеевски, който беше основно настоящо лице при координацията, той е касиерът на разграбването и раздаването, по-късно консолидирането на тези средства в избрани ръце. Същият този медиатор Делян Пеевски по тази причина е изваден на ярко, с цел да свърши като се последно работата. Винаги съм казвал, че Гешев е по-зависим спрямо Борисов. В взаимозависимост от резултата на изборите ще бързат идващите седмици, преди да се смени състава на Висшия правосъден съвет от идващото болшинство в Народно събрание, те да излъчат различен допустим основен прокурор, да изпреварят идните следствия към тези грабежи ", разяснява Октай.

" Освен формалните политически разбори, които дават голямо преимущество на ГЕРБ, несъмнено има и други паралелни изследвания, които тревожат и Бойко Борисов, и други. Има нещо по-важно: България се трансформира в доста значима логистика за НАТО. Събитията, които чакаме към Черноморието, изискват изчистването на подвластните политико-олигархични мафиотски кръгове от територията на България, с цел да не замърсяват една натовска логистика. Всичко това изнервя доста играчи и по тази причина се осветяват доста неща. Аз несъмнено смятам, че държавното управление ще има, ще има болшинство на смяната. Бойко Борисов цялостен месец организира нападателна персонална акция и търсене на опция за отклонение на вниманието от същинските събития. Той знае, че ще загуби изборите и ще заплати доста висока цена, освен политическа.

Днеска всички би трябвало да се консолидираме, с цел да отвоюваме превзетата страна. От 2001 година, когато стана гл. секретар на Министерство на вътрешните работи Бойко Борисов, неговите фрагменти от 20 години към този момент са висши ръководители във всички браншове на страната и когато си завладял ти страната в интерес на тези осъществявания, доста мъчно се отвоюва тази страна, те ще се съпротивляват във всички браншове, освен службите, освен полиция, само че и всички в държавния бранш ", сподели Октай.

" Април споделих на президента, че задкулисието ще се провали в двата си плана - да направи държавно управление с Движение за права и свободи и ГЕРБ или Движение за права и свободи с Българска социалистическа партия. Тогава споделих, че Слави Трифонов ще вземе най-малко 50 мандата и ще скапе тези благоприятни условия и по този начин се случи. Само, че на 4 април изборите бяха ръководени от държавното управление на Борисов и излъчената от тях Централна изборна комисия с този следен контингент от 20 години в цялата страна. Въпреки това по този начин наречените партии на митинга получиха 93 мандата сумарно, не можаха да сформират държавно управление, само че последваха избрани кавги ", сподели той.

В неделя вечерта ще имаме първа политическа мощ в лицето на " Продължаваме промяната ", които ще получат още понеделник-вторник резултатите си и ще стартират договаряния първо с " Демократична България " ", предвижда някогашният зам.-председател на Движение за права и свободи.

Целия диалог с Осман Октай гледайте във видеото:



Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР