Прокуратурата демонстрира завидна активност срещу сина на кмета на Панагюрище

...
Прокуратурата демонстрира завидна активност срещу сина на кмета на Панагюрище
Коментари Харесай

След две години размотаване за ден прокуратурата арестува кметски син и го обвини по старо дело

Прокуратурата показва забележителна интензивност против сина на кмета на Панагюрище Никола Белишки Иван – единствено за ден. Белишки-младши бе задържан за 24 часа поради злополука, при която блъсна с джипа си три коли и се вряза в магазин в центъра на градчето. Минути по-късно пристигна и известието за импортиран обвинителен акт по дело от 2019 година

Арест

Катастрофата, за която кметският наследник бе задържан, е станала през нощта против вторник. Тогава джипът му удря три паркирани коли. След това се врязва във витрината на магазин. Сигналът за произшествието е подаден към 2 часа.

Според проверяващите Иван Белишки е избягал и по-късно се е укрил. Удареният джип е открит зарязан наоколо до с. Панагюрски колонии. 21-годишният водач е арестуван малко по-късно.

При злополуката са нанесени съществени материални вреди, пишат от прокуратурата. Репортаж на бТВ сподели служащи, които ремонтираха разрушения магазин. Пред медията кметът на Панагюрище удостовери, че синът му е взел участие в случая, само че отхвърли да се е укривал. От прокуратурата оповестиха, че на младия мъж ще бъде наложена гаранция от 10 хиляди лева.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР