Производителят на луксозни автомобили Lamborghini изпраща изминалата 2020 г. като

...
Производителят на луксозни автомобили Lamborghini изпраща изминалата 2020 г. като
Коментари Харесай

Lamborghini с рекордна печалба в пандемията от COVID-19

Производителят на първокласни коли Lamborghini изпраща миналата 2020 година като една от най-печелившите си години, макар двумесечното прекъсване на италианската си фабрика по време на пандемията.

Докато продажбите бяха малко по-ниски от миналата година, Lamborghini продаде по-скъпи, персонализирани супер коли, което усили облагите. " Бяхме сюрпризирани ", призна основният изпълнителен шеф Стефан Уинкълман.

Клиентите от Китай подхраниха повишеното търсене на първокласни возила, а тази година страната е на път да изпревари Германия като втория по величина пазар на първокласни коли. Китайските купувачи на коли развиха вкус за ултра първокласни джипове от марки като Rolls-Royce, Bentley и Lamborghini.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Американецът Лий Прайс от Флорида си купил Lamborghini за на...

Новият първокласен джип (SUV) на Lamborghini – Urus реализира извънредно огромен триумф, формирайки 59% от продажбите на компанията по целия свят през предходната година. " Urus ни дава успокоение във връзка с възвръщаемостта на вложенията, а също и облагите, а облагите ни дават увереността да реинвестираме в бъдещето ", изясни Уинкълман.

Производителят на коли, който е благосъстоятелност на немския тръст Volkswagen, е продал 7430 автомобила по целия свят през 2020 година

Lamborghini означи най-големи доходи от своите извънредно печеливши модели от " лимитирана специфична серия ". " Вече имаме поръчки на клиенти за първите 9 месеца през 2021 година Така че ние гледаме на 2021 година с значителен оптимизъм ", сподели Уинкълман.

" Това е малко като при фондовите пазари: настроението на купувачите е приповдигнато. Те нямат самообладание да излязат още веднъж на открито и да се насладят на живота ", съобщи той пред BBC.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР